[Tekirdağ - MT]

arkadşlar yarın allah kısmet ederse tekirdağ rıhtımındayım tekirdağ mt buluşması ve ufakta olsa bi gezi var inşallah stres atıcaz

bugun suleyman abiyle tanışma fırsatım oldu kendisi gerçekten mükkemmel bi insan etrafımda böyle abilerim olduğu için kendimi şans buluyorum ilhan abi sanada teşekkür ederim metehan abi senine de tanışmak isterim iyş.kısmet olur

ne güzel...nasip kısmet...:cat:

arkadşlar yarın allah kısmet ederse tekirdağ rıhtımındayım tekirdağ mt buluşması ve ufakta olsa bi gezi var inşallah stres atıcaz

bende 2 hafta oldu galiba Uçmakdereye gideli...ya havasındamı suyundamı çok ahım şahım bir özelliği yok trakyanın doğa bakımından ama nedense cezbediyor...aslında üşenmeyim şunları bi yükleyim topik açayım...

şu düldülden bi kurtulamadın kanka be...başına resmen bela oldu...tam satacakken babam diyosun zart diyosun zurt diysoun elde patladı gibi...:queen:

By_StaR

Bu randevu için istek hatırlatıcısı 19-04-2009
19 NİSAN PAZAR GÜNÜ TEKİRDAĞ RIHTIMDA BULUŞUYORUZ....

Buluşma sonrasında Güzelce takılıcaz ve oradanda İneciğe Şık kasap ADnan Abiye gidiyoruz... TÜm Okuyanları Bekliyoruz

BULUŞMA SAATİ ;12.30

ADNAN ŞIK FİX MENÜ SINIRSIZ KÖFTE SUCUK SALATA SINIRSIZ AYRAN 10 YTL

Herkesi Bekliyoruz .. İRtibat TEl; 0 538 842 8210 - Özer
--------------------------------------------------------------------------------
Evet katılacağım : 4 (3 Kayıtlı ve 1 Misafir üye bulunmaktadır.)
By_StaR + 1 Misafir
DETAYİN
faruk59
Hayır katılmayacağım : 4
canicellat
ERYİLMAZ
halilihsan
slyscorp
Belki henüz belli değil : 3 (2 Kayıtlı ve 1 Misafir üye bulunmaktadır.)
3r3n + 1 Misafir
yamahasülo

arkadaşlar saat 12.30 da Rıhtımda olalım...bende gelicem gelebilen gelsin...

Son düzenleme:
kanka şu kendi topiğinede mesaj yaz...ben 2 oldum...Şevki cbf 150...daha çoğu uyanmadı elemanların...11 de zincirlikuyudan çıkıcaz...

Bugün geziye katılan değerli abilerimiz ve arkadaşlarımız.Bidahaki gezide buluşmak üzere.:cat:

yeni arkadaşlar var sanırım
aranızda ben olamadım kusura bakmayın ama bir dahaki sefere mutlak olacağım bugün egzozu tamire veriyorum :)

abi pişman olcak şeyler yapma bende öyle dedim satıyom hiç bişey yokken verdik motoru sonra pişman oldum hemde çok kardeş tavsiyesi yaşamış biri olrak hatırladıkça ağlamak istiyom salak kafam :salut:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yeni arkadaşlar var sanırım
aranızda ben olamadım kusura bakmayın ama bir dahaki sefere mutlak olacağım bugün egzozu tamire veriyorum :)

sen Eregli iskelede balıkta değil miydin Pazar Günü?
:p

Özer haftasonu senin oraya gelecegiz bir arkadaşla. Benim motorun egsozuna yapılan müdahaleyi onun motoruna da yapacağız :) Onda da Roadstar var.

yaaa arkadaşlar yanlış anlıyorsunuz ben cumartesi balıktaydımm pazar günü ise arkadaşımın ufak kızının doğum günü vardı oraya davet edildim oraya gittim
ufaklık şimdi ilk okul 1 e gidiyor ve elimizde büyüdü :wiinkk:
oradaydım pazar günü valla yaa savaş sende sölesene cumartesi idi diye :queen: bak beni zora sokuyon burda :cherry:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaaa arkadaşlar yanlış anlıyorsunuz ben cumartesi balıktaydımm pazar günü ise arkadaşımın ufak kızının doğum günü vardı oraya davet edildim oraya gittim
ufaklık şimdi ilk okul 1 e gidiyor ve elimizde büyüdü :wiinkk:
oradaydım pazar günü valla yaa savaş sende sölesene cumartesi idi diye :queen: bak beni zora sokuyon burda :cherry:

Yav ne bileyim ben hangi gündü tam olarak üstünden 3 gün geçti.
Cumartesi Süleyman ve Canan"la beraber Ereğli'deydik.
Pazar günü ise Efradı ailemle.
Ama 2 motor gördüm ben bi srad 750 diğerine dikkat etmedim ikisi de peşpeşe idi.
Hafızam yanıltmış olabilir,bi de Süleyman'la Canan'a sormalı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar