[Tekirdağ - MT]

By_Star Bi ARada bi balık organizasyonu da yapalım

ayıpsınız balık dedimi ben ordayım iyi olur bencede yalnız bu işi sevmeyen arkadaşlar illaki vardır onlar ne düşünürler acaba ?

özer bu hafta ben katılamıyacağım sanırsam arkadaşın kızı var bitane doğum günü var oraya gideceğim elimizde büyüdü napalımm gitmeden olmayacak ama akşam falan yaparlarsa doğum gününü saat 5e kadar belki gelebilirim.

By_Star Bi ARada bi balık organizasyonu da yapalım

ayıpsınız balık dedimi ben ordayım iyi olur bencede yalnız bu işi sevmeyen arkadaşlar illaki vardır onlar ne düşünürler acaba ?

şuan ereğli iskelede fenerin orada deli mezgit çıkıyor dün test edilip onaylandı :cat: bilginize balık işini yapacaksanız eğer bu ara yapın derim çünki hatta ben yarın öğleden sonra orada olacağım yüze 99 :p malum balık bu sağı solu belli olmaz giderler valla bi yerlere :queen:
sonra sizde baka kalırsınız peşlerinden :):cherry:

Son düzenleme:
özer bu hafta ben katılamıyacağım sanırsam arkadaşın kızı var bitane doğum günü var oraya gideceğim elimizde büyüdü napalımm gitmeden olmayacak ama akşam falan yaparlarsa doğum gününü saat 5e kadar belki gelebilirim.

şuan ereğli iskelede fenerin orada deli mezgit çıkıyor dün test edilip onaylandı :cat: bilginize balık işini yapacaksanız eğer bu ara yapın derim çünki hatta ben yarın öğleden sonra orada olacağım yüze 99 :p malum balık bu sağı solu belli olmaz giderler valla bi yerlere :queen:

İnşallah Akşam Yaparlar :cherry: O gün 26 sında Gelecek ÇAnakkale Grubunun Organizasyonunun Planlamasını yapıcaz.. Ayrıca Şık Kasap Adnanada Götürmek İStiyoruz Seni

İnşallah Akşam Yaparlar :cherry: O gün 26 sında Gelecek ÇAnakkale Grubunun Organizasyonunun Planlamasını yapıcaz.. Ayrıca Şık Kasap Adnanada Götürmek İStiyoruz Seni

yarın öğlene kadar ben durumu mutlak öğrenirim zamanı ve yazarımm buraya bilgin olsun özer
bende çok gelmek isterim
ama diğer tarafada gitmessem baya bi ayıp olacak
ulen aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık çık işin içinden çıkabiliyorsan şimdi:pr:

Belki bende işlerimi ayarlarsam çok gelmek isterim.Hadi bakalım hayırlısı :)

Belki bende işlerimi ayarlarsam çok gelmek isterim.Hadi bakalım hayırlısı :)

3r3n ilhan diye bi arkadaş var çorludan o gidebilir anlaşırsınız burdan beraber çıkarsınız yola iyi olur sizin için :cat:

ben malesef gelemicem artık başka sefere arkadaşlar
pazar günü saat 2 de işim var çünki :pale:

mezgit için uzaklara gitmene gerek yok,biz tekirdağ sahildeyiz her akşam üstü,burdaki balıklar çıldırmış kaşar peynirine bile geliyorlar
cumartesi ben gökhan ve deniz önce balığa sonra onları yemeye gidicez gelmek isteyen olursa herkese kapımız açık...

mezgit için uzaklara gitmene gerek yok,biz tekirdağ sahildeyiz her akşam üstü,burdaki balıklar çıldırmış kaşar peynirine bile geliyorlar
cumartesi ben gökhan ve deniz önce balığa sonra onları yemeye gidicez gelmek isteyen olursa herkese kapımız açık...

faruk bizde arkadaşlarla anlaştıkk ereğliye gidicez diye tavuk göğsünede deli geliyormuş aklında olsun
:cat:

arkadaşlar Çorludan Mokoko Süleymanın banı kaldırılmış bugünden itibaren yazmaya devam edecektir...banının kaldırıldığını mesai bitiminde öğrendi...artık o da arızaya bağlamıcak moka ve çamura bulaşmadan yoluna devam edicek...:p

Semih Abi ve Savaş Kayan paşalarda teşrif ederlerse ortama yüce geyik başlar...ortamı bozmayalım...bak şimdiden söylüyorum...diğer il gruplarında örneğin Adana ve Eskişehirde süper ortam buluşmalar muhabbetler var...buranın abonesi olacaksınız yeterki kopmayın...yeri gelir işe başlarken kahvaltıdan sonra bir günaydın veya iyi akşamları eksik etmeyin bence...sonucta hemşosunuz birbirinize sıkı bağlı olmanız lazım...sadece sanalda değil...ok...

Son düzenleme:
arkadaşlar Çorludan Mokoko Süleymanın banı kaldırılmış bugünden itibaren yazmaya devam edecektir...banının kaldırıldığını mesai bitiminde öğrendi...artık o da arızaya bağlamıcak moka ve çamura bulaşmadan yoluna devam edicek...:p

Semih Abi ve Savaş Kayan paşalarda teşrif ederlerse ortama yüce geyik başlar...ortamı bozmayalım...bak şimdiden söylüyorum...diğer il gruplarında örneğin Adana ve Eskişehirde süper ortam buluşmalar muhabbetler var...buranın abonesi olacaksınız yeterki kopmayın...yeri gelir işe başlarken kahvaltıdan sonra bir günaydın veya iyi akşamları eksik etmeyin bence...sonucta hemşosunuz birbirinize sıkı bağlı olmanız lazım...sadece sanalda değil...ok...

bakıyorum MT ye Çok Pİs Asılıyosun Abi :p :cherry:

keşke herkes senin gibi ince düşünse arkadaşım benim

süleyman abi senin saygın ve sevgine layık biri değilim inan...nedenini soracak olursan ilk zamanlar sana bir antipatiyle bakıyodum arkandan biraz dedikodunu ettim...artık öyle değil ama bu yüzden sana karşı mahçubum biraz ...

bakıyorum MT ye Çok Pİs Asılıyosun Abi :p :cherry:

abi MT ye değil size asılıyorum...Eskişehir Adana gibi olun birbirinize bağlanın...ben ebesinin örekesinde İstanbuldayım siz bari birbirinizden kopmayın ilişkileri geliştirin...canlandıralım trakyayı...

Moderatör
Tekirdağ MT, gezin bakalım :)
Sanırım 10 sene Çorlu'da yaşamış biri olarak, slyscorp'un (Erdinç) kardeşi olarak (Ben de Erdem) arada girerim buraya artık. Kimse bişey demez herhalde :p
Yalova'ya da gelin bi ara :) söyleyin o SRAD kullanmayı beceremeyen arkadaşa getirsin sizi :p

İlk defa kendi mesajımdan alıntı yapıyorum sayenizde.. Ne kadar misafirpervermişsiniz Tekirdağ MT grubu.. Kimse iplememiş, peehh..!

süleyman abi senin saygın ve sevgine layık biri değilim inan...nedenini soracak olursan ilk zamanlar sana bir antipatiyle bakıyodum arkandan biraz dedikodunu ettim...artık öyle değil ama bu yüzden sana karşı mahçubum biraz metehan inan insanlar biririni tanımadan başka başka düşünebilir önemli olan tanıdıktan sonra düşündükleri benden insanlara zarar gelmez sadece gevezeyimdir biraz

alıtıyı beceremedim arkadaşım neyse

Son düzenleme:
bugun suleyman abiyle tanışma fırsatım oldu kendisi gerçekten mükkemmel bi insan etrafımda böyle abilerim olduğu için kendimi şans buluyorum ilhan abi sanada teşekkür ederim metehan abi senine de tanışmak isterim iyş.kısmet olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar