Tekirdağ Kiraz Festivali

view-pic-img.html

Değerli Abilerim Dostlarım Motosiklet.net Ailesi

Tekirdağlı Motorcular olarak Festivalde Bulunucağız.Gün içerisinde Kısa Geziler Yapacağız Etkinliklere Katılacağız..

Akşam İse Konser Alanında Olup Biraz Sıkıntı,Dert -tasa'dan kurtulup Eğleneceğiz.

İl il bir çok motorcu arkadaşımızın Geleceğini biliyoruz.. Lakin Motosiklet Klüplerininde Bizleri festivalde yalnız bırakmayacağınıda biliyoruz.

Sizlerinde Güzel şehrimizin Meşhur yemeklerini,Şahane Manzarasını Ve Bol eğlencesini Kaçırmamanızı tavsiye ederim ...

dostum 3 sefer o festıvalde bulundum,
benım anlamadıgım olay şu,
kirazın o kadar bol olduğu festıvalde nasıl oluyorda 10,,15 lıradan satılabılıyor 1 kg kiraz:silent:

bana bu durum çok saçma geldi,
aşırı derecede kiraz sever biri olarak sinir olmuştumda vurgulamak ıstedım :))

Ayriyetten Geçen Yılki Festivalden Bir kaç kare :)
34.jpg

kortej12.jpg

19.jpg

tekirdag_kibariye.jpg

tekirdag_volkan-konak.jpg

---------- Mesaj ekleme zamanı: 00:37 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 00:35 ----------

dostum 3 sefer o festıvalde bulundum,
benım anlamadıgım olay şu,
kirazın o kadar bol olduğu festıvalde nasıl oluyorda 10,,15 lıradan satılabılıyor 1 kg kiraz:silent:

bana bu durum çok saçma geldi,
aşırı derecede kiraz sever biri olarak sinir olmuştumda vurgulamak ıstedım :))

Hocam :) O Pahalılık Festivale Özel Diye bilirim '' Malesef '' Lakin festival den önce veya sonra Çok Ucuza Kan kırmızısı Kirazlar satıyorlar :)))

himmm.. anlaşıldı. Desene festivala gelene eğlence arasında çakmaca. Festivalden sonra tekirdağa kamyonetle gelirim..

Super Moderator
Tekirdağ deyince aklıma ne geliyorsa artık, Rafet El Roman, muhtemelen Belediye Başkanı ve diğer biraderin olduğu fotoğrafta ellerdeki plaketleri yarısına kadar beyaz görüp, diğeri de sektir herhalde diye yorumlayarak neye yordum gece gece...:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar