Tekirdağ-Çorlu'dan gelen haber bizi üzdü

Allah rahmet eylesin... Yakınlarına sabır versin... Ölüm gerçekten çok acı bir şey:(

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Allah rahnet eylesin çok acı bir durum.

allah rahmet eylesin çok aci bir durum.çok üzülerek söylemeliyim sizde farketmisinizdir.Malesef kask vb.hiçbir koruma göremiyorum.Hayatımız bu kadar değersiz olmamalı

Forumdan Uzaklaştırıldı
babada kask varmış, oğlunda yokmuş, oğluna neden kask taktırmıyorsun diye kızasım:pr: geliyor, allah rahmet eylesin

bu haber inanılmaz üzdü benı baba olmak böyle bır sey sanırım kaldıkı coğu zaman oğlum artcımdır ama ful korumalıdır öyle bıle olsa ecel geldımı yapacak bırsey olmaz ALLAH rahmet etsın aileye sabır nasıp etsın

Allah rahmet eylesin babasınada acil şifalar versin bir evde 2 direk birden yıkılmasın
çok üzücü bir durum aynı zamanda da dramatik ,15 yaşındaki evlatlara sahip çıkmayıpta ,iş kapılarına düşüren devlet utansın ..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Allah rahmet eylesin,
Çok acı bir durum
ben de 15 yaşında bir evlat sahibiyim
evlatlar herşeyden kıymetlidir anne baba için.
O anneye,o babaya Allah sabır versin.

Oğlana Allah rahmet eylesin, babaya da acil şifalar diliyorum.

Yalnız, ben Onlar'ın midibüse, hızlı gittiklerinden dolayı çarptığına inanmıyorum, Onlar giderken midibüs önlerini kesmiştir.Yarın bir gün olay anlaşılır.

Ooof of...ne desek az:pale:Allah rahmet eylesin,kederli ana ve babaya da peygamber sabrı verir inşallah.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Allah rahmet eylesin.

Niye böyle bişey oluyor anlamıyorum Her akşam dua ediyorum Tüm motosiklet alemine niye kabul olmuyor! Yeter cok üzülüyorum artık Başımız sagolsun Mekanı cennet olsun Geride Kalanlara Allah Sabır versin daha diyicek coook ama cook söz var hepsi boş kalır gitti işte öldü öldü!! Ne yapmam lazım Ne yapmamız lazım !! Kafayı yiycem artık Dualarım bosmu?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar