Tek teker motosiklet römorku

hocam motoru yatırdığınızda dengesiz bir güç getirmiyor mu?

Fazla yük koymuyorum zaten,ama 50 kg'yi geçersem kalkışta yada virajlarda biraz sorun olabilir
Ama şu anki gidişatta hiçbir sıkıntı yok,özellikle viraşlar çok stabil,sınırları bildikten sonrada sorun olmaz
Ayni motor gibi dururken ağırlığı var,ama yola çıkınca bu kayboluyor

Tasarım süper olmuş. Bende de 2 tekerli bir romork var ama bağlantıyı biz şaseden yapmıştık ve ağır olduğu zaman motorun ön tekeri yere değmiyordu , ben en iyisi kolları sıvamaya başlıyım :)

Fazla yük koymuyorum zaten,ama 50 kg'yi geçersem kalkışta yada virajlarda biraz sorun olabilir
Ama şu anki gidişatta hiçbir sıkıntı yok,özellikle viraşlar çok stabil,sınırları bildikten sonrada sorun olmaz
Ayni motor gibi dururken ağırlığı var,ama yola çıkınca bu kayboluyor

hayırlısı olsun kazasız belasız. işciliğiniz çok iyi hakkaten

Son hali mutşeme işini depolama anlamında kolaylaştırıcek gibi gözüküyor :)
Birde arkada römork varken playı römorka takman gerekecek diye düşündüm :thumleft:

Motosiklette römork yüzünden polisle haşir neşir olmayalım :silent: Topcase (Türkçe'si tam olarak ne bilmiyorum) için bile izin almak gerekicek deniyordu oradan aklıma takıldı.

Merhaba,

gözlerim parlamış konuya bakarken,sevgili anneciğim "noldu" dedi, merak etti geldi ekrana baktı o derece :mrgreen:

Ellerinize sağlık , ba-yıl-dım.

Kazasız belasız sürüşler

Keşke insanlar birsürü gereksiz konularla haşırneşir olacağına böyle şeylerle uğraşsa,daha neler yapılır neler
Herkese teşekkürler...

Eline sağlık harika gerçekten.
Ancak yasal mı. Şurda arabaya bir çeki demiri taktırdık 1400e geldi evrak ıvır zıvır.
Hiç çevirmeye denk geldin mi

İki teker motosikletlere römork takılamaz yasal değil,ama bunu yapmamada engel değildi
Benim gibi bağ bahçede kullanıcaksanız sorun olmaz,yasalar karayolları için değilmiydi :)
Uzun yolculukta henüz kullanmadım,lastik patlarsa sorun olur

Ufak olması sorun olduğundan işi biraz büyüttüm :cherry:

WP_20150918_055.jpg

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Vay be mükemmel olmuş belki bunun sayesinde babamı skuter sevdasından vazgeçirebilirim. :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar