kardeşim malatyada zzr 1400 yok . bende de yok bu sadece rumuz.Akira' Alıntı:Ben almayım sağol. Bu kadar tanımak bile yetti.
Şimdi senin gerçekten zzr1400 ün mü var ? inanalım mı ?:farao:
kardeşim malatyada zzr 1400 yok . bende de yok bu sadece rumuz.Akira' Alıntı:Ben almayım sağol. Bu kadar tanımak bile yetti.
Şimdi senin gerçekten zzr1400 ün mü var ? inanalım mı ?:farao:
ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:kardeşim malatyada zzr 1400 yok . bende de yok bu sadece rumuz.
olabilir ..Akira' Alıntı:O zaman "Motosikleti:" Kısmında ne yazıyor ? Topluca hayal mi görüyoruz ?
zzr alacam ama bir gün.Akira' Alıntı:Komik adam bu yaw.:mrgreen:
Doradoda suzuki motoru var diyen adamdan beri bu kadar eylenmemiştim.![]()
ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:zzr yok bender:
ama alırız zamanlamostwanted_57' Alıntı:yokta o zaman niye yazdın. hatta rengini bile yazmış :queen: :queen:
eğlendirdin bizi :queen: :queen: :queen: :queen: :queen:
ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:zzr alacam ama bir gün.
ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:zzr alacam ama bir gün.
ne yapılır zzr 1400 gibi makina .hemn seni ziyarete gelirimmostwanted_57' Alıntı:alıp ne yapıcan o zzr 1400 ü
AriF abimizi unutmuyoruz. her zaman yanındayız abimizin.lütfen bu topicde bu olayı kınayan açıklamalar yapalım.. motorcular kardeştirozaktasi' Alıntı:Tek Teker Arife geçmiş olsun ...Güme gitti :mrgreen: :cherry: :queen: :bounce:
ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:ne yapılır zzr 1400 gibi makina .hemn seni ziyarete gelirim![]()
ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:Malatyanın yolları derken küçümseme hissettim
malatyanın nasıl bir şehir olduğunu bilenlere sor derim.
türkiyenin 14 büyük şehri. doğunun en büyük şehri.
sevgiler.
mostwanted_57' Alıntı:küçümsediğim falan yok. yanlış anladın :wiinkk:
niye küçümseyimki :silent:
ZZR1400KawaSaKi' Alıntı:bence küçümsedin ist gibi yerdesin ve mltyayı beğenmediğini açıkca ortaya koydun