**TEK TEKER ARİF'E SALDIRI**

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zaten kınanmış bitmiş gitmiş olmuş unutulmuş ZZR 2 SENELİK MEVZUUUUU!!!!!!!!!!!!!!!alla alla nese banene ya karışmıyorum

ispiyonladım da soruyon mu modlar online oldu mu diye? sen de ispiyonla hem. birlikten kuvvet doğar.

ZZR

watercolours' Alıntı:
ispiyonladım da soruyon mu modlar online oldu mu diye? sen de ispiyonla hem. birlikten kuvvet doğar.
neyi ispiyonluyonuz istediğiniz kadar yapın... önemli konular tarihde olsa bir gün gündeme gelmeli. fatihin istanbulu fethini niye öğretiyorlar bize .

sen şimdi 2003 2004 konularını hortlatarak bize bişey mi öğrettiğini sanıyorsun. merak eden zaten bunları görür :farao:

ZZR

mostwanted_57' Alıntı:
sen şimdi 2003 2004 konularını hortlatarak bize bişey mi öğrettiğini sanıyorsun. merak eden zaten bunları görür :farao:
kardeşim amacım hortlatmak değil arifimin yaşadığı olayın yankısını devam ettirmek.

istabul'un fethi'yle bunu (arif'i kastetmiyorum, sabahtan beri hortlattığın konuları diyorum) kıyaslıyorsan sende bir algılama ve muhakeme sorunu var derim.

bak zzr ne güzel topicler var taze taze git oralara yaz bak motorunu yakan motor alan sorular soran dolu topic açılıyor 1 günde...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bir başlığa geçmiş olsun yazarken bi konunun TARİHİNE bakın..Adamın çocuğunun torunları sünnet olacak kadar zaman geçmiş..

geçmiş olsun abicim allah beterinden korusun diyelim ... iyi olduğuna sevindim...

Geçmiş Olsun ARİF abi allah beterlerinden saklasın üzücü bi haber bende gazetede okudum ve şok oldum tekrar tekrar geçmiş olsun diyorum....

ZZR

Arife yapılan saldırıYı motorcular olarak nefretler kınıyoruz.. Tüm Motorcular kardeştir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar