**TEK TEKER ARİF'E SALDIRI**

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Super Moderator
1.5 sene önceki saldırıya geçmiş olsun dileklerinizle çok memnun ettiniz Arfif abiyi.
Artık yavaş yavaş günümüze dönsek diyorum...:queen:

olcan138' Alıntı:
1.5 sene önceki saldırıya geçmiş olsun dileklerinizle çok memnun ettiniz Arfif abiyi.
Artık yavaş yavaş günümüze dönsek diyorum...:queen:

ZZR1400KawaSaKi sağ olsun. iyi hortlatmacı çıktı :farao:

geşmiş olsun arif abi

hehe bende hiç haberimiz olmadı burada yazmıştım tebiki olmaz:queen: :queen:

kaç aylık mevzuymuş

Diyecek laf söz cümle kelime bulamıyorum.. Allah nasıl biliyorsa öyle yapsın o herifi.. TTA abi geçmiş olsun.

yav neredeyse 2 sene oldu a dam o olayı yaşayalı yok bişi alalal hortlatmayın topikleri kardeşimmmmmmmmmmmmm

abicim çok geçmiş olsun viper_1 in dediği gibi türkiye teksas gibi biyer oldu
tekrar geçmiş olsun abi

Yav KardeŞİm Adamin YaŞadiĞi Olay 2 Sene Önceydi Niye Bunu Tekrar Hortlatiyorsunuz Anlamiyorumki__??

toblerone' Alıntı:
ya gazetede okudum şok oldum ya Arif Abi çok büyük geçmiş olsun.Böyle sokak serserilerinden ne zaman kurtulacak bu Türkiye? Lanet olsun böyle serseri mayın gibi elinde bıçaklarla satırlarla dolaşanlara.Ne sanıyo kardeşim bunlar kendilerini? Bu mudur medeniyet ya?Kız birine salla bıçağı ,YAZIKLAR OLSUN YA :pl:

Arif Bey'e büyük geçmiş olsun. (2 yıl önce de olsa)
Ancak Türkiye'nin bu gidişle bu tip psikopat magandalardan kurtulacağı falan yok, önümüzdeki yıllarda bunların sayısı daha da artacak kanımca... Bi memlekette eğitim, ekonomi ve işsizlik sorunları hallolmazsa bu tip psikopatların sayısı da azalmayacaktır... (Netice ortada 2 yılda değişen bi şey var mı? ülkede)
Kendimize dikkat edip etrafımızdaki insanları ve çoluğumuzu çocuğumuzu adam gibi yetiştirmeye çalışmaktan başka çare yok...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
abilerim bu işebi dur diyelim olay olmuş bitmiş gitmiş arif abiye sorsanız böle böle abi geçmiş olsun diye belki hatırlamayacak yaf yoksa 2ay daha geçmiş olsun mesajları yağacak topice...

Arif abiyi bugünde yakından gördüm çok şeker insanlar yapılır mı ya böyle birşey.

Hele bugün ufaklığın motorsiklet kullanışı vardı, duracağı yerde Arif abi tutuyordu hayran oldum :mrgreen: Yanaklarından tutacan ıssıracan :mrgreen:

Geçmişolsun.
Allah uzun ömür versin size ve ailenize...

iyi yapdın valla ben yapacaktımm dedim boşwerr hade...yoksa işin b..kuçıkıcak

böyle insanları İrandaki gibi şeriat ile cezalandırmak gerek...:farao:

ZZR

Kartal23' Alıntı:
böyle insanları İrandaki gibi şeriat ile cezalandırmak gerek...:farao:
arif kardeşim onun ağzının payını vermiş. arifim inanın ki Çok güçlüdür bunlarında üstesinden gelecektir. allah ıslah etsin bu tip adamları

düşüp bayılıcam şimdiya sabahtan beri....water hani ispiyonladıydın?

ZZR

Lütfen ARifime yapılan bu saldırı herkes topicde kınasın bu tip olayların önüne geçmek adına

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar