insanlar 23 yaşında yetişkin bir İnsanı çocuk zannetmelerinden başka bir şey değil
bende de aynı sorun var. bnde bu aralr ybr almayı düşünüyorum. ama izin vermiyorlar tabikide. ehliyetim faln var ve asla kasksız yola cıkmam. ayrıca kendi para mı biriktirdim 1 sene boyunca hem okula gttim hamde calısıtm. sırf ybr almak için. bnada aynı seyleri diolar eve almam faln filan. evlatlıkdan red atmek gibi. ama olsum bn yine de ne pahasına olursa olsun alcam. bn bunun için calıstım hayal kurdum ve yapacamİyi akşamlar Motosiklet.Net Sevdalıları size içimi dökmek istedim 23 yaşında Sakarya üniversite son sınıf ögrencisiyim bi seneden beri bi cbf im ama gel gör ki çoğu genç gibi aile baskısı nedeniyle ailemin bu konuda ki tavrını bildiğim için söylemedim ta ki bugün tatil dolayısıyla istanbula kesin dönüş yapmamla beraber herşey anlaşıldı çünkü ruhsat ve anahtarı saklamayı unutmuşum ilk annem gördü ağzına geleni saydı sonra babam saydı evlatlıktan red edip evden cık git dedi bütün bunlar bi motosikletim oldugu için o kadar izah etmeme ragmen dinlemediler bile beni adam öldürmüşcesine yargıladılar.. Şimdi soruyorum ben bunları hakedicek ne yaptım insanın 23 yaşında olup ta bu lafları duyması inanın ınsana çok koyuyo bi motosikletim olduğu için ailemden bu ağır lafları duymak ölümden beter artı evden kovuldum içimi dökmek istedim sadece herkese teşekkür ederim...