"Tek Egzoz" /Ankara

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ohoo abi tabi rakı balık olursa bu kaan abi köfteci onu bozmayalım dedim.
Sen gel hepsini yaparız ayıpsın.
Ben balığı çok severim ama 3 tarafı denizlerle çevrili cennet vatanımız uskumruyu Norveç'ten ithal ediyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Yavrum sen yandas pis örümcek kafali gerici birisi degilmiydin. Raki felan ne ayak ...

Not: Raki senin itin olsun ama köfteyle raki olmaz adam gibi balik yiyecegiz , köfteciler anlamaz rakidan felan.

506494278_10162939408503624_146688516480803670_n.jpg
Hoca rakı yanında öyle yuvarlak bardaktan su içilmez, adamı çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına alırlar.

Tomaya gerek yok ben sana yeterim :cool:
Senin toma yaş itibariyle kesik kesik su atar :)

Ben balığı çok severim ama 3 tarafı denizlerle çevrili cennet vatanımız uskumruyu Norveç'ten ithal ediyor.

Hoca rakı yanında öyle yuvarlak bardaktan su içilmez, adamı çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına alırlar.

Kesik su ne abi ya hahahaha
Nasıl manyak insanlarla aynı forumdayız .
Keyfim yoktu kahkaha attım vallahi.

CA2wN5VUcAAxsfE

Bir şekerleme yaptık ortalık karışmış.

Sirf gözleme seviyor diye dag gibi adamlari gömerken iyiydi demi ...

Sucuk yumurta , menemen seven motorcular diye fraksyon yaratip diktatörlügünüzü salliyacagim köftecilerrrr..
Oğlak çevirme de var onlarda. Onu da unutmamak gerek.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Raki icmeyi senden ögrenecek degiliz pis köfteci... Henüz servis acilmamis garson bekliyorum Silede limandaki restoranlarin birinde...

Alt kattaki Ukraynaliya gösterip bir sorayim diyecegim ama yengen duyacak diye ödüm kopuyor. Bence konuyu burada kapatalim.:censored::censored::censored:

Dur daha hocanın Dr.Strange'in sonbahar görmüşü tipli resmiyle başak geçmedim. :)

Gayet güzel bir resim iste. En azinda bu yasimda hala kendi sacim var basimda (ufff bu agir olabilir yaa)

Motosikleti
Suzuki Vstrom DL650 XT, Yamaha X max 250
Sizin ağzınızdan dinledik. En basitinden sizin için önemsiz bir şey mesela adamın baktığı bir kedi köpek varsa kovaladıysanız dükkan sahibi için yüksek manevi değer taşıyor olabilir.
Benim burada sanayide motoru götürdüğüm usta dükkanda iki yavru kedi ve annelerini besliyor, anne kedi etrafta geziyor pek uğramıyor ama yavrular hep dükkanda, sevimli şeyler de. Bir gün dükkandayken biri dükkanın önünde motordan inerken yavrulardan birini pisst diye kovaladı küfretti, o müşteriyi almadı, direkt o sırada uğraştığı motordan başını da kaldırmadan bakmıyorum senin motoruna gitm başkası baksın deyip yolladı. Normalde çok huysuz biri de değil, hatta dükkanı açalı bir yıl bile olmadı, 3-5 benim gibi orta/büyük hacim motor getirenle koskoca dükkan dönme her gelen müşteriye bakması lazım ama umursamadı. Demek oluyormuş böyle ustalar demiştim.

Motosikleti
Aprilia Tuareg 660
tommygunın ateşini söndürmeye bi toma yetmez

Geçmiş olsun.
Elbet anlattığınız kadarıyla muamele hoş durmuyor, yine anlatılandan bu tavırlı davranışlara sadece "köpeği kucağa almaya bozulma" kulpunu bulabiliyorum.
Mekanın yorumlarına bakayım dedim, 4,8/5 yıldız ilk başta yanıltıcı duruyor, çünkü öte yandan azımsanmayacak derecede memnuniyetsizlik bildiren 1 yıldızlı yorumlar var.

Anlatılanlarda diyalog dahi kurmamayı gerektirecek bir sebep görmedim. Müşterinin hatası olsa dahi, Esnaf tarafın yine de daha yapıcı ya da açıklayıcı bir tavırla aksiyon alması daha doğru diye düşünüyorum, müşterinin abes bir davranışı olmaması kaidesiyle. Ki bence ustanın azımsanmayacak kadar 1 yıldız almasının en büyük sebebi de bu, mekan yorumlarına verdiği cevapları da göz önünde bulundurursak muhtemelen iletişim ve tavrı yapıcı değil.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar