Abi biz çevik kuvvet miyiz ne toması ?Bak önceden söz ver; tomayla gelip biber gazı sıkmak yok, bir de espiri mespiri yaparız, gözaltına almak yok![]()
Anca acı biber yeriz beraber .
Abi biz çevik kuvvet miyiz ne toması ?Bak önceden söz ver; tomayla gelip biber gazı sıkmak yok, bir de espiri mespiri yaparız, gözaltına almak yok![]()
Tomaya gerek yok ben sana yeterimBak önceden söz ver; tomayla gelip biber gazı sıkmak yok, bir de espiri mespiri yaparız, gözaltına almak yok![]()
Ohoo abi tabi rakı balık olursa bu kaan abi köfteci onu bozmayalım dedim.Yavrum sen yandas pis örümcek kafali gerici birisi degilmiydin. Raki felan ne ayak ...
Not: Raki senin itin olsun ama köfteyle raki olmaz adam gibi balik yiyecegiz , köfteciler anlamaz rakidan felan.
Ben balığı çok severim ama 3 tarafı denizlerle çevrili cennet vatanımız uskumruyu Norveç'ten ithal ediyor.Ohoo abi tabi rakı balık olursa bu kaan abi köfteci onu bozmayalım dedim.
Sen gel hepsini yaparız ayıpsın.
Hoca rakı yanında öyle yuvarlak bardaktan su içilmez, adamı çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına alırlar.Yavrum sen yandas pis örümcek kafali gerici birisi degilmiydin. Raki felan ne ayak ...
Not: Raki senin itin olsun ama köfteyle raki olmaz adam gibi balik yiyecegiz , köfteciler anlamaz rakidan felan.
![]()
Senin toma yaş itibariyle kesik kesik su atarTomaya gerek yok ben sana yeterim![]()
Kesik su ne abi ya hahahahaBen balığı çok severim ama 3 tarafı denizlerle çevrili cennet vatanımız uskumruyu Norveç'ten ithal ediyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hoca rakı yanında öyle yuvarlak bardaktan su içilmez, adamı çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına alırlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Senin toma yaş itibariyle kesik kesik su atar![]()
Dur daha hocanın Dr.Strange'in sonbahar görmüşü tipli resmiyle başak geçmedim.Kesik su ne abi ya hahahaha
Nasıl manyak insanlarla aynı forumdayız .
Keyfim yoktu kahkaha attım vallahi.
Oğlak çevirme de var onlarda. Onu da unutmamak gerek.Sirf gözleme seviyor diye dag gibi adamlari gömerken iyiydi demi ...
Sucuk yumurta , menemen seven motorcular diye fraksyon yaratip diktatörlügünüzü salliyacagim köftecilerrrr..
Raki icmeyi senden ögrenecek degiliz pis köfteci... Henüz servis acilmamis garson bekliyorum Silede limandaki restoranlarin birinde...Hoca rakı yanında öyle yuvarlak bardaktan su içilmez, adamı çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına alırlar.
Senin toma yaş itibariyle kesik kesik su atar![]()
Dur daha hocanın Dr.Strange'in sonbahar görmüşü tipli resmiyle başak geçmedim.![]()
Hoca rakı yanında öyle yuvarlak bardaktan su içilmez, adamı çift sarı karttan kırmızı kartla oyun dışına alırlar.
Valla benim en saçlı zamanımda bile bu kadar saçım yoktu. Alemlerin Rabb'i beni şampuan seçiminde Meguiars'a mahkum kılmış.Gayet güzel bir resim iste. En azinda bu yasimda hala kendi sacim var basimda (ufff bu agir olabilir yaa)
Yolladım abiyi.. Abiden de ses çıkmadı... Eksoz açıyorlar galibaAbi yolladın herhalde ?
Adamdan ses çıkmadı .
Cevap bile vermedi bak egzoz işini yapıyorlar galiba
Benim burada sanayide motoru götürdüğüm usta dükkanda iki yavru kedi ve annelerini besliyor, anne kedi etrafta geziyor pek uğramıyor ama yavrular hep dükkanda, sevimli şeyler de. Bir gün dükkandayken biri dükkanın önünde motordan inerken yavrulardan birini pisst diye kovaladı küfretti, o müşteriyi almadı, direkt o sırada uğraştığı motordan başını da kaldırmadan bakmıyorum senin motoruna gitm başkası baksın deyip yolladı. Normalde çok huysuz biri de değil, hatta dükkanı açalı bir yıl bile olmadı, 3-5 benim gibi orta/büyük hacim motor getirenle koskoca dükkan dönme her gelen müşteriye bakması lazım ama umursamadı. Demek oluyormuş böyle ustalar demiştim.Sizin ağzınızdan dinledik. En basitinden sizin için önemsiz bir şey mesela adamın baktığı bir kedi köpek varsa kovaladıysanız dükkan sahibi için yüksek manevi değer taşıyor olabilir.
Ama şimdi bunu söylersen ne anlamamız gerekir ?..tommygunın ateşini söndürmeye bi toma yetmez
Dur gaza getirme abi yine polise sövecek.Ama şimdi bunu söylersen ne anlamamız gerekir ?..![]()
![]()
![]()
Yerli ve milli kaynakları tüketmek istemiyoruz.Ben balığı çok severim ama 3 tarafı denizlerle çevrili cennet vatanımız uskumruyu Norveç'ten ithal ediyor.
Bırakalım da kenarda kumda oynasın Erinç bebeAma şimdi bunu söylersen ne anlamamız gerekir ?..![]()
![]()
![]()