- Motosikleti
- Pilsan Cobra
Arkadaş gerekeni yapmış zaten şimdi gördüm. Bir önceki SS'i attığım diğer yorumda size mi ait? Eğer öyleyse cevap vermiş oluyor.
Git kendi köşende ağla çopçop. Burası ağlama duvarı değil. Karalama tahtasıda değil.
ACT mıknatıs gibisin maaşlah goren yapışıyor sana fadfsdgsdgf
Hiç egzozcuya gitmedin mi? Ya papağan olur (Jako) ya da Pitbull.oha oha ohaaa..Kopek konusunu nasıl bildin yaaa yuhh
Ben de 23 yıl karakolda çalıştım. Suç üstü olayları da dahil olmak üzere hiç suçlu görmedim. (Rahmetli İsmail Yelkenci hariç)Bir avukat arkadaşım var, boşanmalarda tek tarafın %100 hatalı olduğunu hiç görmedim demişti.
Cami duvarina isemek böyle bir sey olsa gerek.onda o g..t yok.. Sende varsa görelim!
Noldu birkancım yemedi di mi?..belki sende de o yürek yoktur ha okan sinan..topunuz gelsin lanCami duvarina isemek böyle bir sey olsa gerek.
Birkancim buna cevap vererek degerli zamanini harcama . Bana göre 3-0 hükmen galipsin![]()
Noldu birkancım yemedi di mi?..belki sende de o yürek yoktur ha okan sinan..topunuz gelsin lan
Arkadaşlar, sorunun nereden kaynaklı olduğunu hepimiz anladık değil mi?Noldu birkancım yemedi di mi?..belki sende de o yürek yoktur ha okan sinan..topunuz gelsin lan
tabi FBI da peşimdeşu an polisler senın ip bilgilerini tespit ediyor muhtemelen. Bağlantıyı kopar derim, kime bulaştığının farkında bile değilsin.
Not: bana kufur etmessen sevenirim ama
Helikopterle alacak seni Birkantabi FBI da peşimde)))))
56 yasinda adamim , Türkiyedeki ustam (Ahmet Yener , Eskisehir) 3 defa dükkanindan kovdu (küfür kiyamet) , her yanina gittigimde cay ocagindan askiyla cay tasitti. Nadiren güler yüzlü gördüm. Kapisindan iceri cin mali motor sokmaz. Tipini begenmedigi adami muhatap bile almaz.
Ama baska ustaya gitmem neden mi ?
Adamin üzerine usta tanimiyorum, pert BMW den sifir motor yapti yillarca sorunsuz bindim , sattigim arkadasim da yaklasik 12 senedir sorunsuz biniyor. Motorumu dükkaninin önüne birakir anahtarlari iceri atip kacarim. Asla ne zaman bitecek diye kritik sorular sormam. Motorum hazir olunca o beni cagirir ve teslim eder. Nadiren hata yapar ama sorumlulugunu alir ve bedelsiz olarak mutlaka düzeltir.
Iyi usta huysuz olur , gününde degilse calismaz . Ustalar davranislari ile degil yaptiklari is ile degerlendirilirler.
Davranislara degil sonuclara odaklanalim. Iyi usta gercekten cok zor bulunuyor.
Sevgilerimle
Yok yahu gercekten öyledir.pauahahahaa
chopchop un sert cıkışı sonrası bu mesaj olmadı be Okan hocam afdfsfdsfs
durumu toparlama calışması gibi oldu
sana ustanla mutluluklar dilerim, demeki örselenmeye hor görülmeye, saygısızlığa layık görüyorsun kendini. Bu da bi tercih tabi ama bana göre değil...Bu arada hala ekipler gelmedi kapıma56 yasinda adamim , Türkiyedeki ustam (Ahmet Yener , Eskisehir) 3 defa dükkanindan kovdu (küfür kiyamet) , her yanina gittigimde cay ocagindan askiyla cay tasitti. Nadiren güler yüzlü gördüm. Kapisindan iceri cin mali motor sokmaz. Tipini begenmedigi adami muhatap bile almaz.
Ama baska ustaya gitmem neden mi ?
Adamin üzerine usta tanimiyorum, pert BMW den sifir motor yapti yillarca sorunsuz bindim , sattigim arkadasim da yaklasik 12 senedir sorunsuz biniyor. Motorumu dükkaninin önüne birakir anahtarlari iceri atip kacarim. Asla ne zaman bitecek diye kritik sorular sormam. Motorum hazir olunca o beni cagirir ve teslim eder. Nadiren hata yapar ama sorumlulugunu alir ve bedelsiz olarak mutlaka düzeltir.
Iyi usta huysuz olur , gününde degilse calismaz . Ustalar davranislari ile degil yaptiklari is ile degerlendirilirler.
Davranislara degil sonuclara odaklanalim. Iyi usta gercekten cok zor bulunuyor.
Sevgilerimle
S400 hava savunma füzeleri hazırlayın!!!!!!!!!!Helikopterle alacak seni Birkan![]()
ha okan sinan..topunuz gelsin lan
Ay Ay ay aman ne kadar yaratıcı, Espiri level: Ortaokul......offf baba be!! beni şimdi bitirdiniz işte...gidiyom ben oynamıyom.![]()
Al canim topumuzu yolladim . Dikkatli oyna emi ...
Sevgilerimle
Bir yakınım araç aldığında arabanın üstüne orijinal egzozu yoktu, Bursa'nın en iyi sayılabilecek egzozcusunda çıkma orijinal egzoz taktırdık. O adamla güvercin hastasıydı adam işi bırakıp dükkanın önünde gördüğü güvercini "tank gibi kuş *mk" diyip dükkanın bir tarafından çıkarttığı ağı kuşun üzerine atarak yakaladı.Hiç egzozcuya gitmedin mi? Ya papağan olur (Jako) ya da Pitbull.
Dur ya nereye . Daha yeni eglenmeye baslamistikAy Ay ay aman ne kadar yaratıcı, Espiri level: Ortaokul......offf baba be!! beni şimdi bitirdiniz işte...gidiyom ben oynamıyom.