"Tek Egzoz" /Ankara

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Arkadaş gerekeni yapmış zaten şimdi gördüm. Bir önceki SS'i attığım diğer yorumda size mi ait? Eğer öyleyse cevap vermiş oluyor.

Konuyu açan arkadaşa , sitede ilk konun ilk mesajların , yeni üyesin kimse hakkında bilgi sahibi değil , iki tarafıda dinleseydik yazanların tepkisi normal kardeşim , burda mahkeme kuracak değiliz elbet ama yazılanlar aslında dostane düşünceler , sana ön yargı yok yani 🙂 neyse bir günün çöp olmuş keyfin kaçmış hem geçmiş olsun hemde foruma hoşgeldin..

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Motosikleti
Forza250-cygnusL
Ustadan yemişsin triibi , bize ne trip yapıyorsun ?..

Evdeki avrada kızıp kahvede kavga çıkarmaya benzedi bu... :ROFLMAO:
Git ustana ya da senin tabirinle eksozcuya efelen..
Burda Kimse çekmez nazını ;)

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
56 yasinda adamim , Türkiyedeki ustam (Ahmet Yener , Eskisehir) 3 defa dükkanindan kovdu (küfür kiyamet) , her yanina gittigimde cay ocagindan askiyla cay tasitti. Nadiren güler yüzlü gördüm. Kapisindan iceri cin mali motor sokmaz. Tipini begenmedigi adami muhatap bile almaz.

Ama baska ustaya gitmem neden mi ?

Adamin üzerine usta tanimiyorum, pert BMW den sifir motor yapti yillarca sorunsuz bindim , sattigim arkadasim da yaklasik 12 senedir sorunsuz biniyor. Motorumu dükkaninin önüne birakir anahtarlari iceri atip kacarim. Asla ne zaman bitecek diye kritik sorular sormam. Motorum hazir olunca o beni cagirir ve teslim eder. Nadiren hata yapar ama sorumlulugunu alir ve bedelsiz olarak mutlaka düzeltir.

Iyi usta huysuz olur , gününde degilse calismaz . Ustalar davranislari ile degil yaptiklari is ile degerlendirilirler.

Davranislara degil sonuclara odaklanalim. Iyi usta gercekten cok zor bulunuyor.

Sevgilerimle

56 yasinda adamim , Türkiyedeki ustam (Ahmet Yener , Eskisehir) 3 defa dükkanindan kovdu (küfür kiyamet) , her yanina gittigimde cay ocagindan askiyla cay tasitti. Nadiren güler yüzlü gördüm. Kapisindan iceri cin mali motor sokmaz. Tipini begenmedigi adami muhatap bile almaz.

Adamin üzerine usta tanimiyorum, pert BMW den sifir motor yapti yillarca sorunsuz bindim , sattigim arkadasim da yaklasik 12 senedir sorunsuz biniyor. Motorumu dükkaninin önüne birakir anahtarlari iceri atip kacarim. Asla ne zaman bitecek diye kritik sorular sormam. Motorum hazir olunca o beni cagirir ve teslim eder. Nadiren hata yapar ama sorumlulugunu alir ve bedelsiz olarak mutlaka düzeltir.

Iyi usta huysuz olur , gününde degilse calismaz . Ustalar davranislari ile degil yaptiklari is ile degerlendirilirler.

Sevgilerimle

pauahahahaa

chopchop un sert cıkışı sonrası bu mesaj olmadı be Okan hocam afdfsfdsfs
durumu toparlama calışması gibi oldu

Sevgilerimle
sana ustanla mutluluklar dilerim, demeki örselenmeye hor görülmeye, saygısızlığa layık görüyorsun kendini. Bu da bi tercih tabi ama bana göre değil...Bu arada hala ekipler gelmedi kapıma :)))
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Helikopterle alacak seni Birkan 🤣
S400 hava savunma füzeleri hazırlayın!!!!!!!!!! :)))))

Motosikleti
ha okan sinan..topunuz gelsin lan
Euro_24_Competition_Top_Beyaz_IN9365_01_standard.jpg

Al canim topumuzu yolladim . Dikkatli oyna emi ...

Sevgilerimle

Motosikleti
Ns200 15"
Hiç egzozcuya gitmedin mi? Ya papağan olur (Jako) ya da Pitbull.
Bir yakınım araç aldığında arabanın üstüne orijinal egzozu yoktu, Bursa'nın en iyi sayılabilecek egzozcusunda çıkma orijinal egzoz taktırdık. O adamla güvercin hastasıydı adam işi bırakıp dükkanın önünde gördüğü güvercini "tank gibi kuş *mk" diyip dükkanın bir tarafından çıkarttığı ağı kuşun üzerine atarak yakaladı.

Motosikleti
Ay Ay ay aman ne kadar yaratıcı, Espiri level: Ortaokul......offf baba be!! beni şimdi bitirdiniz işte...gidiyom ben oynamıyom.
Dur ya nereye . Daha yeni eglenmeye baslamistik :cool:

Malum forumun yas ortalamasi arsa cikti. Senin gibi tüyü bitmemis ecu problemli troller nadiren düsüyor nesemizi buluyoruz.

Gel bak seker vericem sana ....

190603681_10159388039753624_8497633091466834422_n.jpg

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar