Tehlikeli yollar

Kuşadası Tanıtayım Direk Size :

Kuşadasına 2 giriş vardır biri çevre yolundan direk giriş biri sahil yolu.

sahil Yolu Genelde Daha Güvenlidir. Ve Eglencelidir.
Çevre yolundan Gidildiginde İkiçeşmelik Kavsagına GElindiginde Tehlike Halt Safhada Oluyor Nerden Hangi Araba Fırlıcagı Belli Olmuyor Işıklar Çalışmadıgı İçin.

Malum Kuşadasına Geziye GEldiyseniz Ordan MEcburen Saga Dönüp Çarsıya Devam Ediceksiniz Ve Aydın Durakları Kavsagına Geliceksiniz ORası Pek Tehlikeli Degildir Ama Sürekli Minubusler Vardır Malum Durakları Orası. Düz Gittiginizde İse Belediye kavsagı Gelicektir. Tek Tehlike Minubuslerdir :) Sonra Saga Dönüp Sahil Yoluna Dogru Gittiginizde Ambar Kavsagı Gelicek KArsınıza Orada Tehlike Az Minubuslere Dikkat :) Sonra Sahile İnerken Saglık Caddesinde Duran Araçlara Dikkat :)

Sahil yolundan Gelenlerin Tek Dikkati Yayalar Ve Duran Araçlar olması Gerekiyorlar :)

Umarım İşinize Yarar :)

demekki TÜRKİYE nin yollarında çok az sorun varmış :pr:

Manisa- Akhisar yolu müthiş bir düzlük vardır öyle çokta virajı yoktur insan hız yapmak ister fakat belki 100 tane köy sapağı vardır ve orta refüj yoktur traktör taşıt çok çıkar önünüze Allah rahmet eylesin manisa bir kardeşimizi kaybettik bu yolda..

Ay da yaklaşık 4000 km yol yapıyorum,
otoyol -şehir içi ve duble olduğu idda edilen yollar dahil.
benim fikrim şu dur ki ;
Türkiye de dünya standarttında kara yolu yoktur .
Karayolu niyetine yapılmış uzun asfalt şeritler vardır .

Er7

bence tehlikeli olmayan yollar tek tek gösterilirse daha faydalı olur.

Bandirma-Biga/Biga-C.kale yolunu kullanacak arkadaslar yollar yapim asamasinda oldugu icin cok yavas vede dikkatlivolmanizi onaririm. C.kaleye buradaki guzergahi kullanacak arkadaslar cin mali orjinal lastiklerle ozelikle artcili iseniz tekerlerin inmesine yada patlamasina karsi sizleri uyarim. Diger bir husus tarim ve hayvancilik bolgesi oldugu icin yolunuza traktor. hayvan vb. cikabilir.

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
torbalı - izmir yoluda berbat durumda,yolları tamamen çizmişler,torbalının çıkışına kadar bu şekilde devam ediyor

KBC

torbalı - izmir yoluda berbat durumda,yolları tamamen çizmişler,torbalının çıkışına kadar bu şekilde devam ediyor

abi ben daha iki gün önce gittim geldim hiç bişey yoktu :silent:
sadece torbalının içinde yaklasık bi 500 m lik alanda seridin birini kapatıp tek şeridi ikiye bölmüşler oda kısa bi mesafe.

Catalca tarafına gelirken mimarsinan ve tepecik arası çok bozuk,kazaya sebebiyet verebilir ama dikkat :cat:

bahcekoy orman yolu yol muthis zevkli tavsiye ederim ama bi okadar da tehlikeli ozelliklle yolu iyi bilmeyenler hizlanip ani viraslarda sikinti yasayabilir

Bodrum'un meşhur torba kavşağı vardır, birçok sanatçı isim de dahil olmak üzere yüzlerce kazaya ve ölüme sebep olmuştur. Hatta Bodrum halkı arasında bir diğer adı da "ölüm kavşağıdır."
Tabi bu anlattıklarım eskidendi, yaklaşık 1 yıl önce yenilendi bahsettiğim kavşak ve döner kavşak halini aldı...Gerçekten çok güzel oldu, Bodrum'a gelmeyi düşünenler artık bu kavşaktan hiç korkmasın, çekinmesinler şuan gayet güvenli :)

Bu memlekette tehlikesiz yol yoktur, tamamı tehlikeli!

Şimdi devletin bir tane suçu varsa vatandaşın on tane suçu var bu konuda. Devlet yolları yapıyor, onarıyor tamir ediyor. Daha ne yapsın?

Ama birşey daha yapmalı. Bu ülkedeki kamyoncu ve tırcıları, ağır vasıtaları öyle bir biçmeli ki devlet. Her kamyon ve tır şoförü eli kıçında dolaşmalı trafik polisini gördüğünde. Evini ocağını batıracaksın bu adamların. Acıyan devlet acınacak duruma düşer. Bu adamları her noktada durdurup cezayı basacaksın ki memleket nefes alsın!

Şimdi belki içinizden birileri şaşırmıştır bu öfkeli üslubuma.

Ama inanın bana, bu memlektte yolları bozan, o bozuk yollarda nice motorcunun ve otomobil sürücüsünün kaza yapıp ölmesine sebep olan bu kamyoncu sürüsüdür. " Sürü " kelimesini özellikle yazdım.

Bu öküz sürüsüdür yolları bozan. Devlet ona 10 ton yük izni veriyorsa adam 20 ton yüklüyor. Neden mi? Kendisi çok para kazanacak ya onun için.

Kamyoncu olayına el atılmadıkça bu ülkede bütün yollar tehlikeli olacak. Dün geçtiğin dümdüz yolda aşırı yüklü bir kamyon geçecek, yol yamulup içine çökecek ve sen veya başka bir garibanın hayatı tehlikeye girecek. Ülke çapında trilyonlar her sene bu heriflerin yollarda yaptığı tahribat yüzünden tamir ve bakım masraflarına gidiyor.

Bu sektörü tamamen yok etmek için demiryolu ve denizyolu seçeneklerine ağırlık verilmeli. Aksi halde boşuna konuşuruz.

Kamyoncu var mı kardeşim? Var...

O halde tehlikesiz yol yoktur bu ülkede...

arabalar için iyi olmuştur YA BİZİM İÇİN :pr:

İstanbul da yol çalışması yapılmış heryer tehlikelidir derinliği en azı 5 en çok 10 cm derinliğinde çukurlar mevcuttur. bu çukurlara otobanda e-5 te ara sokaklarda caddelerde heryerde karşılaşabilirsiniz . motorunuzun ön takımlarını haşat eder çelik jantlarınızı kırar yamultur , amortisörlerinizi bitirir, hatta o çukura giriş şiddeti ile bilekleriniz bile yerinden çıkarabilir. kısaca istanbul da her yer tehlikelidir ve kimse bunları gördüğü halde sesini çıkarmaz itirazını yapmaz ben gördüm nasıl olsa artık yerini biliyorum, eyy insan evladı düşün arkandan gelecek olanı..

istanbul gölcük yolunda yani izmit otoyolunda çok keskin bir viraj vardır ve ordaki bariyerler hiçbir zaman sağlam görülmemiştir.
çınarcık armutlu yolu ve armutlu gemlik yolu çok dar ve keskin virajları vardır.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar