Hocam merhaba, sırf sizin bilinçli duruşunuzu önemsediğimden dolayı hesabımı aktif ettim ve size söylemek istediğim birkaç şey var.
Hocam öncelikle mesajlarınızı dikkatle okudum, aradığınız şey güçlü olsun sesi tok olsun gibi şeyler ancak 600cc ye direk atlamak tamamen intihar etmektir. Size kısa bir örnek vereyim, eğer ki matematikte fonksiyonu öğrenmeden integrale atlarsanız sadece konuyu anlamış gibi yaparsınız halbuki hiçbir şey anlamamışsınızdır. İşte motorsiklette bunun gibidir eğer direk 600cc ile başlarsanız hiç tecrübeniz olmadığı için gazı hafif verdiğiniz anda ya arkası gelecek yada motor kafanıza binecek. Bu işin eğitimi diye birşey yok aslında eğitim dediğinizde 125 cc ile verilen eğitim gelir akıllara ileri sürüş eğitimi bile alsanız eğerki altyapı yolsa biryerlerden patlak verecektir. Size tavsiyem ya motoru değer kaybetmeden satın ya da atın garaja alın birtane 250cc binin ve 10 bin 20 bin kilometreden sonra 600 cc nin tadını çıkarın... Umarım bizi dinlersiniz ve yaptığınız bu hamle hayatınıza mal olmaz...