tecrubelı arkadaslardan gs 500 hakkında bılgı

merhaba arkadaslar ben ankaradan atakan su an kullandıgım ybr mı suzukı gs 500 ıle degıstırmeyı dusunuyorum yalnız bu makına hakkında cok bılgım yok sızden rıcam daha once kullananların benı yonlendırmesı aldıktan sonra ıkı ay sonra gerı satmak ıstemıyorum en merak ettıgım konular bır otomobılden ıvmelenmesı ıyımı ,uzun yolda konforlumu yoruyormu ıkıncı el alacagım ıcın parcaları bulunuyormu fıyatları nasıl gıbı yanı gonderecegınız her turlu bılgıye muhtacım sımdıden cevaplarınıza tesekkur edıyorum

bizim burdan bi arkadaş gs500 üne yatak sardırttıydı ona rahatlıkla sorabilirsin soracağını

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Gs 500 E-r4 ile aynı sınıfa Gs500 kullanmadım ama Er-5 anlatayım istersen
Kawsaki Er-5 Su sogutmalı gs500 hava sogutmalı hava sogutmalı olmasına dezavantaj deniyor ama teknik açıdan bilmiyorum. Agırlık olarak yaklasık aynı Er-5 5hp daha guclu Gs500 un mono amortisör olması estetik acıdan bence daha guzel ama gs500 un şasisi bence çok kötü ivmelenemsi otomobile gore kıyaslamak dogru olmaz ama seri bir motor Ybrde n500cc bir motora gecmek bence iyi fikir

ben çok üzgünüm abiler çünkü benim altımda fare var yani mz 251 ama ne yapalım belki ileride olur :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cherry: :flower: :geek: :thumleft: :thumright: :mrgreen: :joker: :farao:

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
ben çok üzgünüm abiler çünkü benim altımda fare var yani mz 251 ama ne yapalım belki ileride olur

iyişallah olur :thumleft:

sen altındakine fare mi diyon kaç adam öldü mz den haberin var mı :pr:

Kingston' Alıntı:
sen altındakine fare mi diyon kaç adam öldü mz den haberin var mı :pr:
motosikleti hiçbir zaman, her ne olursa olsun bu şekilde tarif etmeyelim lütfen... :silent:

GS500 ün hava soğutmalı olması AVANTAj.....su soğutmalı modellerde termostat arızası ve soğukta don yapması antifiriz kullanma gibi terso durumlar söz konusu

GS500 kendisini kanıtlamış SUZUKi modelidir ancak 2.ellere baktığın zaman çoğu 3-4 yaşında yaşlı modeller

aynı segmentte kawasaki ER-5 az kullanılmış 2003-2004 bulmak mümkün....

hangisi diye sorarsan herzaman kawasakiyi savunurum ama bu sınıfta GS500 daha başarılı....

gerek süspansiyon sistemi gerem SUZUKİ teknolojisi hava soğutmalı motoru ile gerçekten başarılı bende GS500 almaya karar verdiğim için bu şekilde yazıyorum yaklaşık 3 aydır ducatidir er-5 dir araştırma yapıyorum ve kararım GS500

hatta sahibinden.com'da 2004 model çok güzel bir fırsat var hangimiz alırsa onun olur saygılar :thumleft:

http://www.sahibinden.com/pls/sahibinden/AdDetail.DoIt?AdId=972505

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar