Tecrübelerinizden yararlanmak istiyorum

arkadaşlar bi soru sormak istiyorumda benimde motorskletlere olan ilgim çok büyük 14 yaşımdan beride motr kullanırım ehliyetimde var 250 cc raptor a kadar tüm motrları kullanmışımdır bu yaz bi r6 cbr600 gibi bi motor almak istiyorum sakıncası olurmu kullanabilirmiyim büyük motor tecrübem olmadı ama motoruda iyi kullanırım yani

senin gibi binlerce genç delikanlı böyle, foruma gelip bu tür sorular soruyor. Artık her çinli motor arızası ya da yeni başlayanlara hazır cevap veren ihtiyar heyeti de bıktı galiba, cevap vermemiş kimse. şahsen bende yıllardır aynı şeyleri okumaktan bıktım. bir konuyu açmadan önce arama yapsan, belki eski konularda daha sağlıklı bilgiler bulursun. google da bile arasan bu forum çıkıyor zaten.

eyvallah saolasın abi ama düzgün bişe bulmıyoruz millet dalga geçiyor sürekli birileri ile birazcık ayrıntılı bilgi almak istemiştim ama neyse tşkler..

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:15 ----------

ve bir konuda dikkatinizi çekmek istiyorum ben yeni başlamadım 5 6 yıllık bi tecrübem var ondan dolayı kendim sormak istedim yeni başlayanlara ybr 125 cbr125 filan öneriyolar ben onları geçtim bundan sonra 600 cc lik bi motor alsam sakıncalı olurmu diyorum.

Bence sen o soruyu kendine sormalısın sürebilirmiyim diye. burdaki herkes kafalarına göre söylerler yada kendilerine göre kıyaslarlar. Ve bilirsin.. kimsenin yetenekleri tecrubesi aynı değildir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar