Tebrikler Skullhunter

Süper Moderatör (BBRR)
Skullhunter' Alıntı:
Başlığımı dağıtmayııın ::evil::

:cherry:

Foruma açılan başlığa atılan mesaj başlık konusunun dışına çıkmaya başladıı. :p Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz! ::stretche

Hemen şımarmış :p

Skullhunter' Alıntı:
Sizi memnun edebildiysek ne mutlu bizlere:cat:

erhancım beni bugün çok memnun ettin hayatım sağolasın...allah razı olsun...::haapppy: ::deliir::

gomtan'ımada sevgiler...::xblink:: ::comico:: ::friends: :rendeer:

ebo

Arkadaşlar bu başarı tebriğinin kaybolup gitmesine gönlüm el vermedi....

gitmicek işte tekrar taşınsın ana sayfaya.. :)

başkasiteye gitmeye ne gerek var ,bak biz gidiyormuyuz -hayır .. zaten burası yeterince vakit alıyor, mesela dün akşam sınava çalışmam gerekirken sabaha karşı 5 de çıktım siteden ..daha çok okumakla geçer vaktim sitede, büyü lü bir site gibi.. eee erhancım herzaman söylerim. işini biliyorsun :)

gerçekten hem içerik hem de grafiksel yönden en iyi site motosiklet.net sağol erhan abi :cherry:

Ben bu siteyi çooooooooooooook seviyorum:flower: . Teşekkürler skullhunter. :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben bir daha tebrik edeyim hop olcay sende okuyorsun bu sayfayı ama bişi yazmamışsın ben yazmam gözlerimden anla diyorsan oki :)

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Forumdan Uzaklaştırıldı
Ulen yeter adamı amma şişirdiniz.. :mrgreen: Bi dahaki seçimlerde milletvekili adayı olcak yaşı tutsa...:mrgreen: :mrgreen:

bu sitenin dünyanin en güzel en seviyeli en ögretici en geyik sitesi oldugunu bilmeyen varmi aramizda:cat:

Bende geçenlerde başka bir siteye sırf merakım yüzünden girdim. İncelemek içinde üye oldum ve olur olmaz kendimi çok kötü hissettim, bunun bir kaç nedeni vardı sizinle paylaşmak istedim.
1) Sizi aldatmış gibi hissettim (çok ciddiyim)
2) Orada sorulan sorulara ya da açılan topiclere gelen cevaplar gerçekten çok kötüydü insanlar birbirleri ile dalga geçmek için fırsat kolluyorlarmış gibi geldi
3) Henüz aranızdan çok çok az kişiyi tanımama rağmen sanki hepiniz ailemden bir parçaymışssınız gibi hissettiğimi farkettim. Diğerleri gerçekten bana çok yabancı geldi.
4) Kullanım zorluğu ve yazılanlar ile imzaların birbirine girmesi ile ortaya çıkan karmaşa cabası..
5) Ve en son şunu da belirtmeliyim ki bence çok önemli; Bu sitede herkes eşit
kıdemli, kıdemsiz, süper, çaylak ayrımı yooookk. İnsanlar insan olduklarını unutmadıkları sürece eşittir eşit olarak kalmalıdır.

Bu site yi çok seviyorum ve sevmeye devam edeceğim. Diğerlerine de başarılar diliyor onlarında bir gün bu çizgiye ulaşabilmelerini diliyorum.
Emeği geçen herkese sevgiler saygılar ve teşekkürler...

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Forumda açılan başlığa atılan mesajlarda başlık konusunun dışına çıkılmamalıdır. Konunun Devamında Yine Konu Dışına Çıkılıyorsa Konunun Akibeti Doğrultusunda : Konunun Kilitleniş Nedeni Açıklanarak Kilitlenecek yada Silinecek!Forum ortamına kişisel problemler, anlaşmazlıklar taşınamaz. Konu dışı yazışmalarınızı forumun özel mesaj özelliğni kullanarak yapabilirsiniz. Tüm yazılar, yazan kişinin sorumluluğundadır ! Doğabilecek herhangi bir problemden www.motosiklet.net sorumlu tutulamaz!

Konu dışı mesajlar silinmiştir..!!

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

kesinlikle cok iyi bir site
herkezin birbirine bu kadar saygılı ve ortada dolaşan tum sorulara sabırlı yaklaşımlar beni buyuluyor
tebrikler kurucu, saygıdeğer modlarımız
tebrikler bizede, sürekliliği sağlıyoruz
vetebrikler motosiklet.net

Skullhunter yönetici olmasından ziyade iyide bir insan. en çok mütevazi oluşu beni etkiliyor.:rendeer:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Yaşamak güzel, hayat çok güzel, motosiklet net herşeyden güzeeell
hayda hayda di hayda...:queen:
:p

PcKopatGhostRider' Alıntı:
zararın neresinden dönersen kârdır... :p

Doğru söyledin dostum aman haa yanlışlık yapmayın ben başka bi siteye kayıtlıydım abim tavsiye etti o sitelerle bağımı kestim kendimi hep attırdım :cherry:

::gleam:: ___KILIÇ___ ::gleam::

:cat: :cat: :cat: :cat: :cat: :cat:
::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn ::biggrinn
::haapppy: ::haapppy: ::haapppy: ::haapppy: ::haapppy:
::tutkuy::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar