- Konu Yazar
Geçen gün 3 motor sitesine daha üye oldum. Ancak gerek içerik gerekse grafikler yönünden en güzel site motosiklet.net siteye emeği geçen herkese çok teşekküler çok güzel bir site yapmışsınız.
:cat: doğru demiş arkidiş burda herkesin emeği var ama kurucu skull oldugu için öncü o :rendeer:Thai' Alıntı:Forum siteleri sadece admin ve modlarla sınırlı değildir.
Sitenin tanıtımında ve teknik kısmında tabii ki, büyük emekleri var ancak.
İçerik olarak en büyük katkı kullanıcıların yani sizlerindir. Postları yazan, okuyan, yorumlayan cevap yazan olmasaydı, bu site en iyi site olmazdı....
nurguldemirbay' Alıntı:Geçen gün 3 motor sitesine daha üye oldum. Ancak gerek içerik gerekse grafikler yönünden en güzel site motosiklet.net siteye emeği geçen herkese çok teşekküler çok güzel bir site yapmışsınız.
Thai' Alıntı:Forum siteleri sadece admin ve modlarla sınırlı değildir.
İçerik olarak en büyük katkı kullanıcıların yani sizlerindir. Postları yazan, okuyan, yorumlayan cevap yazan olmasaydı, bu site en iyi site olmazdı....
Thai' Alıntı:Forum siteleri sadece admin ve modlarla sınırlı değildir.
dishy' Alıntı::salut: :salut: :salut: Sen varya benim bitanemsin yaa :salut: :salut:
seni çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk seviyorum
dünya duysun istiyorum :salut: