Tchibo ürünleri...

hocam imzanız çok güzelmişti koptum yaw :queen::queen::queen: yeni farkettim

eyvallah abi sagolasın .. made in jesse (((((:) :queen:

su görmedim...kahve çekirdekleri gördüydüm ben sadece...e bulamadım abi gözlük...senin beleş ATV gezilerin gibi değil bu işler kanka..:p.parasıynan değilmi...malı alamadık işte...:phoşuma gitmedi mağaza abi zorlamı yaa...:pale:

abi bakırköyde towncentr da var magza akiim akşam buluram aliim sna:cat:
bazen kalıyo bi ihtimal

Son düzenleme:
jesse abi bi bak be...16.5 ytl...yarın veriririm peresini...ek olarak camları varmış gözlüğün...sarı siyah bilem ne...tam teşkilat al he...hadi bi bakıver...kayak malzemesi satıln bölümde...

jesse abi bi bak be...16.5 ytl...yarın veriririm peresini...ek olarak camları varmış gözlüğün...sarı siyah bilem ne...tam teşkilat al he...hadi bi bakıver...kayak malzemesi satıln bölümde...

abi ne 16.5 ye ta le si . bulursam 40 ye ta le den aşşagı satmam ki (((((((((:) vala bizde adet neyin boyle dir bilmem anlatailiyomuyumki :queen::queen:

abi paranın lafı olmaz yeterki buliim. hatta bi telefonneyin aciim bende merak ettim acep varmıdır ki:silent::silent:

abi ne 16.5 ye ta le si . bulursam 40 ye ta le den aşşagı satmam ki (((((((((:) vala bizde adet neyin boyle dir bilmem anlatailiyomuyumki :queen::queen:

abi paranın lafı olmaz yeterki buliim. hatta bi telefonneyin aciim bende merak ettim acep varmıdır ki:silent::silent:

abi şimcik olay şu...ben vizörden nefret ederim genelde...bi gözlük taksak fena olmaz hani...bide 3 çeşit plastik camıda var...daha ne istirem...webde tel olsa ben arıycama ama bulamadım gogılda...

beylikdüzü realde kesin vardır.
mallar, migros mağazasındaki tükkanda anında tükeniyor, ama realde uzun süre sürünüyor.

ama sana almam kardeşim. :cherry:
gel kendin al. :queen:

mallar, migros mağazasındaki tükkanda anında tükeniyor, ama realde uzun süre sürünüyor.

JESSE den habar gelsin seni tınlamam yarına kadar...:pama yarına malı bulamadığımızda 1 numerolü DAYImsın..:p

JESSE den habar gelsin seni tınlamam yarına kadar...:pama yarına malı bulamadığımızda 1 numerolü DAYImsın..:p

Beleş mezar var kaçırma.. nasıl adamsın sen ya hafızamdan atmak unutmak istiyorum seni karabasan gibi çöktün tepeme psikolojim alt üst oldu

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
tchiboda ayu postu da varmı kışın üşüyorum da, mete sen burdanmı aldıydın yoksa doğuştan mı var :p

evet sevgili metehan abim için uzun ugraşlar sonucu gözlügü almanyadan sipariş ettim ((:) genbe dört ayak üstüne düştün abim helal olsun .. ayrıca isteyen arkadaşlar içinde bir adet fazla var bana ulaşın hemen ilgileniim .. jesse onlie satışlar burda

Son düzenleme:
pembe camlısındana istedi mete_han başka rengi kabulümüz deül ona göre

Beleş mezar var kaçırma.. nasıl adamsın sen ya hafızamdan atmak unutmak istiyorum seni karabasan gibi çöktün tepeme psikolojim alt üst oldu

ne beleşi garagtersiz Boru...parasıynan...:p

tchiboda ayu postu da varmı kışın üşüyorum da, mete sen burdanmı aldıydın yoksa doğuştan mı var :p

heh bi sen eskiktin Samsun danası...:phemen ekmek çıktı size...gelin üşüşün...:p

evet sevgili metehan abim için uzun ugraşlar sonucu gözlügü almanyadan sipariş ettim ((:) genbe dört ayak üstüne düştün abim helal olsun .. ayrıca isteyen arkadaşlar içinde bir adet fazla var bana ulaşın hemen ilgileniim .. jesse onlie satışlar burda

vayyy Allah razı olsunnn be dostummm...bide telefonla haber verildi...mal geldi deyi...yav özel biri olmak sevilmek güzel bişey...

ilk işim Pazartesi uğramak olacak...nası mutlu oldum bilemezsizn...çocuklar gibin şenim...:pAma Şileye yetiştiremediğin için senden nefret ediyorum Cesi...:queen:

senin kıçıkırık real mağazanamı kaldık la...kankülerim halleti...sağol şekerim...başka zaman...:p:bounce:aha bu smıleydeki gözlükten geldi bana...:bounce:

yaww abim istesin gidip bulmam mı bulurum vala:mrgreen:

vay kardeşim...abisinin gülü balı...zahmet etmiş almış...pembe tayt bilem bulur kankasına...:p

Son düzenleme:
abi nedemek sadece bir telefon ettim .. adamlara almanca laf anlattım sonra bi baktım kargoydu uçaktı vergiydi derken gözlük 99.50 ye geldi ((:) ama senin işin görülsün maksat .. dimi yani ..

Motosikleti
heh bi sen eskiktin Samsun danası...:phemen ekmek çıktı size...gelin üşüşün...:p
kaşınma sen de kardeşim, istanbul işi ayın 20 sine kaldı burdan dadmin edecez seni bir süre daha :p
bileti bile aldıydım işim çıktı iptal ettim son gün.

abi nedemek sadece bir telefon ettim .. adamlara almanca laf anlattım sonra bi baktım kargoydu uçaktı vergiydi derken gözlük 99.50 ye geldi ((:) ama senin işin görülsün maksat .. dimi yani ..

çok sağoalsın...Allah hoşnut olsun...Cennetde 3 Huri nasip etsin...:p

kaşınma sen de kardeşim, istanbul işi ayın 20 sine kaldı burdan dadmin edecez seni bir süre daha :p
bileti bile aldıydım işim çıktı iptal ettim son gün.

arkadaşım o tarihte geleceğine Fuara gelsene...Fuara geleceksende 20 sinde gelme...:p

Motosikleti
arkadaşım o tarihte geleceğine Fuara gelsene...Fuara geleceksende 20 sinde gelme...:p
çok param var benim sanane :p
hem ben istanbula girip çıkarken sana giren nee çıkan nee, kotayla mı la ayu :queen:
konu dağılmasın tişibo eyidür :p

tişibo eyidir haklısın...gözlüğümü aldım Kıldikene muhtac olmadan...:p

yav sen gel...geldiğinde ara...sıfatını görem yeter...:p

tişibo eyidir haklısın...gözlüğümü aldım Kıldikene muhtac olmadan...:p

len bende 4-5 tane nokia gözlük var. beleş geldi alamanyadan. :cherry:
zıfır km.'de, öylece duruyor çekmecede.
kaskla rahat takılıyor, yazın sürekli kullanıyorum. :wiinkk:

gözlük lazım deseydin...
neyse sen bana işini düşertme yine de. :p

len bende 4-5 tane nokia gözlük var. beleş geldi alamanyadan. :cherry:
zıfır km.'de, öylece duruyor çekmecede.
kaskla rahat takılıyor, yazın sürekli kullanıyorum. :wiinkk:

gözlük lazım deseydin...
neyse sen bana işini düşertme yine de. :p

vallamı kankü...niye demiyon daha önce...hayırsız kanka...:pyarın Şileye gelip 1 denede getirsene...:wiinkk::p:rendeer:

vallamı kankü...niye demiyon daha önce...hayırsız kanka...:pyarın Şileye gelip 1 denede getirsene...:wiinkk::p:rendeer:

o_13_113kisaparmak.jpg

:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar