Tchibo ürünleri...

tchibo, her 15 günde bir yeni ürünler sergiliyor.
aralarında bazen uygun fiyatlı ve ilginç ürünler olabiliyor.
takip etmenizi öneririm. :bounce:

E-katalog üyeliği için: [email protected]

SATIŞ NOKTALARI:

MAĞAZALAR İstanbul Cevahir - Capitol - Ümraniye Carrefour - Caddebostan - Kadıköy Çarşı - Bakırköy Town Center - Beşiktaş - Maltepe Carrefour Park - Bahçeşehir Prestige Mall - İzmit Dolphin AVM - ANKAmall - CEPA - Antalya - Şaşkınbakkal - Eskişehir Espark AVM
MİGROS Beylikdüzü AVM- Metrocity - Anadolu Hisarı - Maslak - Atrium - Antalya AVM REAL Kartal - İzmit - Antalya - Ümraniye - Büyükçekmece -Bilkent - Etlik

son listesi linkte...

http://katalog.tchibo.com.tr/kardaeglence/kardaeglence.pdf

Son düzenleme:
capitol deki yerlerine gitmiştim geçen sene fiyatlarda çok uçuk değildi

Önümüzdeki temada güzel termal içlikler gelecek. Geçen seneki gibiyse kaçırmayın derim.

Tchibo'ya termal içlikler geldi, almaya çalışın; geçen senekilerdense gayet kaliteliler.

http://katalog.tchibo.com.tr/pistlerde1numara/pistlerde1numara.pdf

Harici aldığınız korumalarınızı taktığınız sürece, kayak pantolonu da sizi yağmurdan korur. :cat:

UYARI: Kayak pantolonu motosiklet pantolonları gibi asfaltta sürtünmeye dayanıklı değildir. Kesinlikle muadil olarak düşünülmemelidir. Alabiliyorsanız mutlaka motosiklet pantolonu alınız.

Super Moderator
Capitol Tchibo'da bayan içlikler var, erkek modelleri ise yarın gelecekmiş.

Capitol Tchibo'da bayan içlikler var, erkek modelleri ise yarın gelecekmiş.

bende gittim iyimi erkek reyonunu bu gece hazırlayıp yarın satışa sunacaklarmış.

fiyatlar gayet makul 39 liraya erkek spor ayakkabı 14 liraya spor gözlük vs

yarın akşam yine gideceğim:cat:

Şöyle Tchibo amblemini de koyalım da belki tesadüfen önünden geçen arkadaşlarımız olur, hatırlayıp içeri girerler :)

tchibo_shop.jpg

Bugün termal içlik ile termal eldivenini aldım. İçliği denemeye fırsat olmadı ama termal eldiven süper. Kışlık motor eldiveninizin içinden de giyebileceğiniz harika bir ürün. Bence tükenmeden alın :)

Termal çorap ile termal kar maskesi kalmamış ama tekrar gelecekmiş 2 güne kadar. Onları da aldıktan sonra kışa hazır bir endurocu olacağım :cherry:

bende termal içlik aldım kar maskesini sonra alırım demiştim ama!
Yıba'da içlik 30 gayme. Haberiniz olsun. Kar maskesi 10 kağıt. Yamaha bayisinde.

ama termal eldiven süper.

eldiveni motorda / yolda deneyip sonucu yazarmısın.

geçen yıl benzer bir eldiven aldım, iç miflonu ve dış katmanı birbirinden bağımsız, gevşek dönüyordu.
acayip kötü bir durumdu. elcikleri kavrayamıyordum. kullanamadım, bir öğrenci kardeşe hediye gitti.

tchibo, her 15 günde bir yeni ürünler sergiliyor.
aralarında bazen uygun fiyatlı ve ilginç ürünler olabiliyor.
takip etmenizi öneririm. :bounce:

SATIŞ NOKTALARI:

MAĞAZALAR İstanbul Cevahir - Capitol - Ümraniye Carrefour - Caddebostan - Kadıköy Çarşı - Bakırköy Town Center - Beşiktaş - Maltepe Carrefour Park - Bahçeşehir Prestige Mall - İzmit Dolphin AVM - ANKAmall - CEPA - Antalya - Şaşkınbakkal - Eskişehir Espark AVM
MİGROS Beylikdüzü AVM- Metrocity - Anadolu Hisarı - Maslak - Atrium - Antalya AVM REAL Kartal - İzmit - Antalya - Ümraniye - Büyükçekmece -Bilkent - Etlik

son listesi linkte...

http://katalog.tchibo.com.tr/kardaeglence/kardaeglence.pdf

bu nedir arkadaşım...neyin reklamını yapıyon...paramı alıyon yoksa...olmadı Kıldikenn...:p:cherry:

aaa Antalya Reaal...
gitsem gitsem nasıl gitsem..
uyandırma için teşekkür valla..

Kar maskesi kaskın altından takılmaz, kalın çünkü. Termal çorap kaliteli duruyor. Pazar günü motora binmeyi düşünüyorum, sonuçlarını yazarım :)

Bu arada termal çorap gayet iyi işlev görüyor :) Rengi biraz bozuk sadece :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar