Tayin dönemi ve yaşanacak şehir.temmuz

merhaba arkadaşlar bu sene temmuzda doğu görevimi bitirmiş oluyorum Allah izin verirse. şimdi kendime yaşayacağım kaliteli bir il belirlemem gerekiyor... yani kendi kriterime uyan.kaliteli derken herkesin yaşadığı şehir kendine iyidir. bir motorcuya uyan gezmeyi seven, sosyal yönden iyi imkanları olan, balo tiyatro aramıyorum.ama sağlık imkanı hastanesi iyi eğitim de iyi imkanları bol hani denizi de olsa iyi olur hoş anadolu cocuğuyuz yüzmeyi bilmesekde:queen:yaşadığınız şehiri tavsiye edermisiniz ilçede olur ilçelerede gidebilirim ... yazdığım takdirde. 2600tl ile geçine bileceğim bir yer arıyorum. siz değerli dostlarımdan bilgi istiyorum. yazarsanız çok sevinirim. saygılar.

türkiyede bu devirde memursan her şehrinde geçinirsin:)%30 zamda geldi:)ama en önemli faktör motorcuysan yazın bol olduğu şehirleri seçmelisin:cat:

izmir-antalya-samsun ilçe olarakta marmaris-alanya-çeşme-ayvalık düşünürdüm.

Mersin İl Temsilcisi
izmir-şirince ( tv filmlerindeki birbirini sıkıca tanıyn e samimi dostlr vs olur ya, öyle bir ilçe. 6 yıl yaşamışlık var)

mersin - mezitli ( gerçekten de müthiş gelişti bizimmersin yahu. ayak uyduramıyorumdersem yeridir)

Hakkında hayılısı olsun...

önerileriniz için teşekkür ederim değerlendireceğim arkadaşlar. Antalya izmir kafama yatıyor. antalya güzel memleket evet izmiri hiç görmedim. yazsam acaba izmirde mutlu olabilirmiyim çünkü hayatımın kararı izmir bizde 10 yıl görev süresi var dile kolay 10 yıl. çok ince eleyim sık dokumam gerekecek yani

çalıştığım işler gereği şehir şehir dolaşıyorum. son bir senede bilecik-eskişehir-kütahya-trabzon-giresun-samsun-rize-artvin-bursa-ısparta-aydın-muğla ve fethiyeye gittim
ayrıca istanbul-trabzon-edirne(enez)-kocaelide de bizzat yaşadım

diyeceğim şudur ki en mükemmel yer fethiye idi, aga heryer yeşil olurmu yahu, hani mavi ile yeşilin buluştuğu yer denirya aha orayı bile buldum (foto)
onun dışında aydında güzel şehirdi, merkezi denize uzak ama sakin bi şehir, yaşanabilir.
kocaeli ise ileride yerleşmek istediğim yer. deniz istiyosan zaten körfezde, yüzecem diyosan kerpe 60km ve karadenizden beklenmeyecek derecede güzel bir sahili ve denizi var. en fazla 30km uzağa gitsen doğa ile başbaşasın. trafik derdi yok ve istanbula çok yakın. yahya kaptanda (istanbulun ataköyü) ev kirası kalorifer+aidat ile birlikte 800tl ve herşey elinin altında, bütün işlerini 5dklık mesafede halledebilirsin.
merak ettiğin diğer şehirler varsa detaylı raporda yazabilirim:)

197259_177317675648070_100001095159146_396305_2561232_n.jpg

eskişehir (malüm en yaşanabilir 2. şehir)...

sagolasın sezginkalkan eskişehir ankaraya yakın hızlı trende var... memleket 1.5saat bu arada istanbulu düşünmüyorum. 5 yıl görev yaptım... istemiyorum orayı. daha başka yerlerde yaşamak istiyorum. iş çıkışı evime 2 saatte gitmek istemiyorum. 15 dk evimde olmak istiyorum.

RUNEMAGİCK kardeş balıkesir i merak ediyorum aydın mı balıkesir mi veya nem yönünden antalya çok sıcak ve nemli izmir le akdeniz de bulunan illeri kıyaslaya bilirmisin

sagolasın sezginkalkan eskişehir ankaraya yakın hızlı trende var... memleket 1.5saat bu arada istanbulu düşünmüyorum. 5 yıl görev yaptım... istemiyorum orayı. daha başka yerlerde yaşamak istiyorum. iş çıkışı evime 2 saatte gitmek istemiyorum. 15 dk evimde olmak istiyorum.

eğer deniz,kum,güneşse amaç bence kuşadası, marmaris(gökova)
ama eskişehirde de artık kum ve plaj var :) ..bknz: kentpark yapay plaj.. bu arada eskişehirin ne kadar geliştiğini kesinlikle internetten takip ederek değil, 2 gün burada kalarak görmek gerekli.

Ben derim ki önce nerede doğdun ergenliğe kadar nerede yaşadın, ve o doğup 15 20 yıl geçirdiğin yere ruh bağın nasıl ona göre karar vermelisin..
Ben amasrada 4 yıl kaldım, fatih in dünyanın göz bebeği burasımı dediği yer,hafta sonları ist. ve ankaradan insanların akın akın geldiği bir yerdi ,ve gerçekten mükemmel bir ilçe idi ama ben her Allahın günü izmit e dönmek için bir günüm daha gitti dedim ..
Evt Kocaeli nin en yaşanılabilir yeri derinceden öte batıya doğru ilçeleri saymaz isen her yeri derim..
Son söz yerleşmek için ise kalbinin sesini yokla derim..

izmir-şirince ( tv filmlerindeki birbirini sıkıca tanıyn e samimi dostlr vs olur ya, öyle bir ilçe. 6 yıl yaşamışlık var)

mersin - mezitli ( gerçekten de müthiş gelişti bizimmersin yahu. ayak uyduramıyorumdersem yeridir)

Hakkında hayılısı olsun...

yürekçe abiciğim sagolasın önerin için mersin de güzel memleket ama dedim ya orayada hiç gitmedim şöyle biraz gitmişliğim yaşamışlığım olsa neden olmasın erdemliyi çok görmek istiyorum aslında

Balıkesir'i tavsiye edebilirim.
Ayvalık oldukça güzel bir yerdir.
Eğer merkezde yaşarım diosan 1000 1250 tl ile evini çok rahat geçindirebilirsin.
Merkezi ilçelere göre ucuzdur.
Benim oturduğum ev çarşıya yaya olarak 10 dk. 200 tl ev kirası 130 metre kare.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
reis manisa seneye inş üniversiteyide burada okumayı düşünüyorum..!

Mersin İl Temsilcisi
yürekçe abiciğim sagolasın önerin için mersin de güzel memleket ama dedim ya orayada hiç gitmedim şöyle biraz gitmişliğim yaşamışlığım olsa neden olmasın erdemliyi çok görmek istiyorum aslında

istanbul pendik : erdemli ( senin tanıyabileceğin yerlerden örnek verdim )
erdemli : mesin / mezitli 30-45 dk :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar