tavuğa mı?
Geçen sene ben de ezdim aklıma getirdin gece geceyaw arkadaş bu tavuklar ne garip hayvanlar kediler köpekler böyle değil, Benim geldiğimi 100 metre önceden görüyor bağırarak geldiğim yöne doğru koşuyor, durduğu yerde dursa yada uçsa hiçbir şey olmayacak.
Boşuna dememişler..
Eceli gelen tavuk motor tekerine doğru koşar..
Hayvanda hakli,cellat kasabin eline duşmektense,ölümüm motordan olsun daha iyi diyor..ne yapsin..onunda vardir bi bildiği..
Terbiyeli tavuklar istisna..
demek o meşhur başlık buymuş ha. ben de diyorum sürekli neden tavuk imâ ediliyor. vay seni vay vay vay. hele hele hele hele.
Ya arkadaşlar başına gelen bana hak veriyor işte,saf hayvan ne anlasın ürkünce atlıyor hemen.sonrası şansa kalmış![]()
cbf le var mı bir şeyler
anaa yıllardır çoklu alıntı yapmayı bilmiyordum yanlışlıkla öğrendim
mobilde mesajın yanındaki artıya basarak oluyormuş masaüstü için araştırmalarım devam ediyor
Masa üstünde alıntının yanında ki + dan yapılıyor en son hangisi olsun istiyorsanız ona direk alıntıya basın ahanda oluyor![]()
teşekkür ederimtek tek alıntı yapardım hep
on karakter
Çoklu alıntı yapmak istediğiniz mesajların sağ alt köşedeki (''+) kısmı peş peşe işaretliyorsunuz.
En son mesajda (Alıntı) ya basıyorsunuz. Sonra alta mesajınızı yazıyorsunuz.![]()
Valla güzel açıkladınız, teşekkür ederim :thumleft: :cat:
bolemi.. :mrgreen:
noluyor lan
gece saatlerinde zifiri karanlık bir yolda tilkiye vurmuştum neyse ki hızım 20-25 idi hayvan kaçmıştı
o duygu çok kötü bilirim![]()
Böyleymiş.
konuyu hiç ettik
Konudan sapsak da tavuk ezmeden faydalı bir şey çıktı.
Olsun bence yararlı bir başlık oldu![]()
Yumurtamı tavuktan tavuk mu yumurtadan..Bunu kim çözcek bakalım..:mrgreen: