tavuk ezdim

Geçen sene ben de ezdim aklıma getirdin gece gece :( yaw arkadaş bu tavuklar ne garip hayvanlar kediler köpekler böyle değil, Benim geldiğimi 100 metre önceden görüyor bağırarak geldiğim yöne doğru koşuyor, durduğu yerde dursa yada uçsa hiçbir şey olmayacak.

Boşuna dememişler..

Eceli gelen tavuk motor tekerine doğru koşar..

Hayvanda hakli,cellat kasabin eline duşmektense,ölümüm motordan olsun daha iyi diyor..ne yapsin..onunda vardir bi bildiği..

Terbiyeli tavuklar istisna..

demek o meşhur başlık buymuş ha. ben de diyorum sürekli neden tavuk imâ ediliyor. vay seni vay vay vay. hele hele hele hele.

Ya arkadaşlar başına gelen bana hak veriyor işte,saf hayvan ne anlasın ürkünce atlıyor hemen.sonrası şansa kalmış :D

cbf le var mı bir şeyler :)

anaa yıllardır çoklu alıntı yapmayı bilmiyordum yanlışlıkla öğrendim

mobilde mesajın yanındaki artıya basarak oluyormuş masaüstü için araştırmalarım devam ediyor

Masa üstünde alıntının yanında ki + dan yapılıyor en son hangisi olsun istiyorsanız ona direk alıntıya basın ahanda oluyor :D

teşekkür ederim :) tek tek alıntı yapardım hep

Çoklu alıntı yapmak istediğiniz mesajların sağ alt köşedeki (''+) kısmı peş peşe işaretliyorsunuz.
En son mesajda (Alıntı) ya basıyorsunuz. Sonra alta mesajınızı yazıyorsunuz.:)

Valla güzel açıkladınız, teşekkür ederim :thumleft: :cat:

bolemi.. :mrgreen:

gece saatlerinde zifiri karanlık bir yolda tilkiye vurmuştum neyse ki hızım 20-25 idi hayvan kaçmıştı

o duygu çok kötü bilirim:)

konuyu hiç ettik

Konudan sapsak da tavuk ezmeden faydalı bir şey çıktı.

Olsun bence yararlı bir başlık oldu :p

Yumurtamı tavuktan tavuk mu yumurtadan..Bunu kim çözcek bakalım..:mrgreen:

Motosikleti
Tiger1200, Tvs Apache
Motosikleti
D400
tavuk katili motoru bırakcam demiş ama bırakmamış!

Allah bilir kazasız diye satmıştır motoru da.

:queen:

Tavuk iyi de, yolda katlettiğimiz, kaska-vizöre-fara balıklama dalıp vefat eden onca börtü böceği düşünen yok :pale: Yazık değil mi onca böcüğe. Kimse düşünmüyor :p

Motosikleti
Honda CBF 250
Tavuk iyi de, yolda katlettiğimiz, kaska-vizöre-fara balıklama dalıp vefat eden onca börtü böceği düşünen yok :pale: Yazık değil mi onca böcüğe. Kimse düşünmüyor :p

Dün bende çok fazla sineği vizörle kafa atma suretiyle öldürdüm... pişman değilim... ilk fırsatta tekrar yapacağım...

Motosikleti
600RR
tavuk katili motoru bırakcam demiş ama bırakmamış!

Allah bilir kazasız diye satmıştır motoru da.

:queen:

Lan sanki motoru devirdik anasını satayım,motorumda bir tane çizik bile yoktu,tavugun üstünden geçtik diye pert olacak sanki.

Bende yol ortasına bir anda atlayan şaşkın sapşik bir köpeğe çarpmıştım neyse ki birşey olmadı:)

Ciddi bir göç söz konusuysa karayolları buna önlem alıyor yabancı memleketlerde; mesela Avustralya'da kızıl yengeçlerin topluca göçleri ...

Karayollarını inşa edenler, işlerinin sadece yolun eğimini, virajın kavisini hesaplamaktan ibaret olmadığını; tabiata insan eli yapıları inşa ederken bu yolların doğal hayata etkilerini de dikkate almaları gerektiğini bilmeleri gerekiyor ...

Bu bağlamda, karadeniz otoyolunun doğaya etkisi üzerine oldukça yazılıp çizilmişti ...

Yeni 2. havalimanının (eski adıyla 3.cü) bağlantı yolları yapılırken "hayvanlar için bir üst geçit" inşasından bahsedilmişti...

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yumurtaları yoksa sorun yok. Varsa motosiklet sürmeyi tekrar düşünmek lazım :queen:

3 fakiri 5 öğün doyur geçer

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:46 ----------

Bir İstanbul 'da ezecek tavuk bile bulamıyoruz :(. 25.000 km yaptım bir tavuğun 500 metre yakınından bile geçemedim sanırım. Şanslısın kardeş

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bir İstanbul 'da ezecek tavuk bile bulamıyoruz :(. 25.000 km yaptım bir tavuğun 500 metre yakınından bile geçemedim sanırım. Şanslısın kardeş
Mümkün değil. Kesin 500 metre çapınızdaki birilerinin midesinde vardır...

Abi yapmayın, etmeyin... Konu her hortlayıp yukarı çıktığında kahkaha atıyorum. Banada acıyın biraz.

Abi organik köy tavuğu diyom yaw, öyle 10 cm2 alanda hormonlo büyüyen tavuk değil. Hee bi de arkadaş gezen köy tavuğunu katletmiş gibi duruyor o bakımdan yani

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar