Tavsiyeye ihtiyacım var

yok abi o değil o kanuni sanırım bu hyosung GT 250 R

Evet ama o adamınkı de cok sansızlık yaa o kadar arıza verecek bı makına degıl ama ısın ıcıne Kanunı Montajı gırınce ınsan dusunuyor...Iste demınde dedım yukarda bu makınayı aman ha son hızına ulasıcam dıye Redline a sokma... :cat:

evet kanuniymiş bende baktım şimdi :/

insan gibi kullandıktan sonra bi sorun olmaz heralde ?

Son düzenleme:
@Rigel

2007 ve öncesindeki araçlar gayet iyi, kullananların çoğu memnundu. Motorun krank kırma gibi bir kronik problemi var, ama bu söylenene gör genellikle uzun süre redline'da kullanmanın, yani kullanıcı hatasının sonucu.

abi şimdide şansa kaldı işim aldım diyelim allah korusun yolda giderken bi sıkışsa motor bişey olsa kapaklansam yere dan diye ? motorun patladığınamı yanayım yoksa arkadan gelen arabayamı :silent:

abi şimdide şansa kaldı işim aldım diyelim allah korusun yolda giderken bi sıkışsa motor bişey olsa kapaklansam yere dan diye ? motorun patladığınamı yanayım yoksa arkadan gelen arabayamı :silent:

Ozan motor durup dururken sıkısmıyor bunu anlamanı ıstıyorum yanı sen gıderken yolda pat dıye kıtlenen bısı yok :cat: Bu kullanan arkadaslar altlarında gorunum olarak benzesede sanıyorlarkı 600 luk makına var bastıkca gıdecek sanıyorlar bu makınada devır kesıcı yok tamam mı yanı motoru tehlıke sınırından ıcerı gırmesını durduracak bısı yok redlıne gıren motor zorlanıyor ve bır sure sonra krank kırıyor anladın yanı sen devırnı ıyı ayarladıktan sonra bısı yok ogle bı gırdın pat dıye kırılcak dıyede bısı yok bunlar cıkıyor otobana redlıne gıt babam gıt 170 170 gıdıyorlar bu gıtmede ogle 5 dk dalan degıl uzun yol gıdıyorlar sonra asına asına en sonunda kırılıyor..Yanı kullanıcı hatası rol oyunuyor bu işte :cat: tavsıyem 2. el alırken temız bısı alman yanı adam redline larda gezmıs delı gıbı kullanmıs olmasın ımkanın varsa sıfır al kendın temız kullan :cat:

Kronik bir problem, ne biliym, bir sigorta sorunu, enjeksiyon sorunu filan olsa anlayış gösterilebilir. Ama o kronik sorun krank kırma, kilitleme ise sonuç ölüm olur. Açık değil mi? Buna "kronik sorun" demem ben. Bunun ismi cinayete tam teşebbüs olur...

:) peki .. yani insan gibi kullandıktan sonra bi problem yok . peki hyosung kullanan bi arkadas yazsa bari nasıl bişey güzelmi iyimi kötümü ??

:) peki .. yani insan gibi kullandıktan sonra bi problem yok . peki hyosung kullanan bi arkadas yazsa bari nasıl bişey güzelmi iyimi kötümü ??

Onun için onların topıgıne gıdebılırsın :cat:

Kronik bir problem, ne biliym, bir sigorta sorunu, enjeksiyon sorunu filan olsa anlayış gösterilebilir. Ama o kronik sorun krank kırma, kilitleme ise sonuç ölüm olur. Açık değil mi? Buna "kronik sorun" demem ben. Bunun ismi cinayete tam teşebbüs olur...

Sİzde haklısınız ama bu yuzde 90 kullanıcı hatasından kaynaklanan bır sorun ama dedıgınız gıbı tehlıkelı ama memnun olan hıc bu sorunu yasamamıs olan kullanıcı sayısıda cok...

yaw mademki hızı için almıysun neden 600 cc istiosun .
al bi hyo gt 250 r ona bi tiger egzoz al sana ses al sana hız.
o motorla tek başınaiken 200 görenler var çevremden.
kalıp olarakta yerinde 600 lükten bi farkı yok bende..

Yukarlı bı oku ıstersen :rendeer: Yorumlarımızı bence son sayfaya kadar okuduktan sonra yapsak daha saglıklı olur :rendeer: :cat:

DGRMR abi bi düşüncesini söylese ? Topa tutmadan abi :)

Şuanda bu topıcde bırazdan yapar :cat:

abi öyle yapıcam zaten ama kronik bi krank problemi oldugunu söylüyo arkadaslar

Baktım da ne güzel motorlar var 250 lik.. Honda CBf250 8 kaat... Çok ta yakışıklı..

Ozan ben sana aklın yolu birdir onu anlatmaya çalıştım ve 250'lik almak istediğini okuyunca şimdi, inan çok sevindim. Kafan karışmasın, bundan sonraki iş kolay canını sıkma illaki isteğine göre bir tercih yaparsın.

Motosiklet seçiminde (tabi bütün alışverişlerde)en dikkat edilmesi gereken şey öncelikle cihazın kullanım amacı ve yerinin tespit edilmesidir. Bunlar belirlendikten sonra beğeni ve zevkler devreye girer. Bu kadar elemenin sonunda zaten elinde 3-5 tane alternatif kalır ki bunların arasından seçim yapmak kolaydır...

Öncelikle ne amaçla kullanacaksın bunu bir belirle iyice düşün ve yaz bence...

...ya da Kawa Ninja250R.. Sadece ve sadece 5.5 kaat... Çok güzel birşey bu...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar