tavsiyelerinize göre motor kullanmaya başlamak istiyorum.

herkese slmlar ben motor almak istiyorum ve alacağım motor ilk motorum olacak racing tarz hoşuma gidiyor cbr 125 2011 çok güzel ama acemi olacağım için çok düşüp masraf çikarırmıym diye çekiniyorum bide hyosung 2. El gt250 r lar uygun ama onlar içinde pek tutarlı şeyler söylenmiyo ninja 250r da güzel ama pahalı yanı ne yapmalıym ve boyum 179 kilo65 cbr ufak kalırmi yani kısacası beni aydınlatırsanız sevinirim. Teşekkürler.

selam arkadaşlar uye yenı oldum.olmamadakı amaçta bı motor olmamdır.izmirde bir tane honda bali buldum almak istiyorum ama motorları tanımıyorum ve su işi yapıyorum ve bolgemde çok rampa var .honda bali de iki zamanlı olduğu için şişme yaparmı diye merak ediyorum.ayrıca yakıt olarak ne kadar yakar bende bir tanede today 50 cc var bununla kıyasladığımızda aradakı fark ne kadar olur.yardımcı olursanız sevinirim

selam arkadaşlar uye yenı oldum.olmamadakı amaçta bı motor olmamdır.izmirde bir tane honda bali buldum almak istiyorum ama motorları tanımıyorum ve su işi yapıyorum ve bolgemde çok rampa var .honda bali de iki zamanlı olduğu için şişme yaparmı diye merak ediyorum.ayrıca yakıt olarak ne kadar yakar bende bir tanede today 50 cc var bununla kıyasladığımızda aradakı fark ne kadar olur.yardımcı olursanız sevinirim

her yere aynı yorumu yazmassan daha iyi olur gibi:cat::cat:

arkadaşım ikinci el gt250r alabilirsin ama bakımları düzgün yapılmış olanını bulman senin için iyi olur.

honda bali yaptığın çok saçma ve yanlış.her başlığa kopyalayıp yapıştırmışsın bunları.bu kadar uğraşacağına motorunu ustaya götür baktır..:farao::farao:

öncelikle herkeze slm wallah sorumu buruya yapıstırdım gıttı kusura bakamyın acemı from kullanıcısı işte :)
önceleri motor korkusudur yanlarına yaklasamazdım ama şimdi motor dıye olecem motorum olmadan olursem gozuk acık gıdecem yanı o kadar.
izmirliyim kıbrısta okuyorum buralarda pek motor yok olalarda cok pahalı mecbur tc den getırecem motor almaya karar verdım ama ne alayım :) criuser ıstedıgım tarz ama baska onerılerede acıgım hem uzun yapabılecek hemde yenı baslayanlara uygun bı motor ıstıyorum yardımcı olursanız sevınırım yoksa form a bela olucam :)))))))))

E_N

Bende bu fromun yeni kullanıcısıyım henüz ehliyet için yeni baş vurdum ama bir motorlar hakkında olabilicek arkadaşların önerilerini dinlemek isterim.Bir husus da henüz hiç motor kullanmamış olmam alacağım motor boy ve kiloyla orantılımıdır?(boy 1.90 kilo 67 ) bu arada ilginiz için teşekkür ederim iyi forumlar.

galıba bende boy kılo vermelıyım boy 1.63 kılo 85 toparlak bıseyım ıste :)

Bende bu fromun yeni kullanıcısıyım henüz ehliyet için yeni baş vurdum ama bir motorlar hakkında olabilicek arkadaşların önerilerini dinlemek isterim.Bir husus da henüz hiç motor kullanmamış olmam alacağım motor boy ve kiloyla orantılımıdır?(boy 1.90 kilo 67 ) bu arada ilginiz için teşekkür ederim iyi forumlar.

arkadaşlar, boy ve kilo konusuna takılmayın. 1.90 boy ve 98 kiloyum. Abim de benle aşağı yukarı aynı kilo ve boya sahip. İkimizde Cbf 150'ye biniyoruz. Hatta bazen ikimizde birlikte aynı motora biniyoruz ki ( küçük bir hesapla yaklaşık 190 kilo) gidiyor alet. Görünüme bakarsanız 1.90 boya sahip bir adamın altına bmw 1200 gs ve benzeri motorlar hariç hepsi küçük görünüyor. Önemli olan senin o motorun üstünde rahat edip edemediğindir. Ayrıca bu cüsse ile küçük motora binmenin bir güzelliği de bisiklet gibi motoru çok rahat hükmedebilmenizdir. Motorun üstüne oturun, ayağınızı peglere koyup dizin kırılma açısının size bir rahatsızlık verip vermeyeceğini tartın. sonra gidona dokunmadan motoru ileri ve geri hareket ettirebiliyorsanız bu motor sizin motorunuzdur.

E_N

arkadaşlar, boy ve kilo konusuna takılmayın. 1.90 boy ve 98 kiloyum. Abim de benle aşağı yukarı aynı kilo ve boya sahip. İkimizde Cbf 150'ye biniyoruz. Hatta bazen ikimizde birlikte aynı motora biniyoruz ki ( küçük bir hesapla yaklaşık 190 kilo) gidiyor alet. Görünüme bakarsanız 1.90 boya sahip bir adamın altına bmw 1200 gs ve benzeri motorlar hariç hepsi küçük görünüyor. Önemli olan senin o motorun üstünde rahat edip edemediğindir. Ayrıca bu cüsse ile küçük motora binmenin bir güzelliği de bisiklet gibi motoru çok rahat hükmedebilmenizdir. Motorun üstüne oturun, ayağınızı peglere koyup dizin kırılma açısının size bir rahatsızlık verip vermeyeceğini tartın. sonra gidona dokunmadan motoru ileri ve geri hareket ettirebiliyorsanız bu motor sizin motorunuzdur.
Peki motor alımımda tercihimi 0 motosiklet olarak kullanmalı mıyım? 2. motosikletlerde ben fark etmeden bir sorun olamabilir diye düşünüyorum bu yüzden hem hafif hemde performansı yüksek bir makine almayı tasarlıyorum
şu anda düşündüğüm 2 tane motor var "honda cbr 250r veya kawasaki ninja 250r" ben hondanın modeli üstünde duruyorum fiyatı bakımında genede fikrinizi almak isterim .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar