- Konu Yazar
Herkese merhaba,
Bu ilk mesajım o yüzden bayağa heyecanlıyım :razz: Şimdi ben İstanbulda yaşayan bir gencim, ve motosiklet almak istiyorum.. Tamamiyle bu konulara yabancıyım.. 1.80 boylarında, 75 kiloyum, kumralım, sosyalim :razz: Kontrolü zor olmayan bir motor lazım bana, ve tabi ki arkasında sevgilim için yeri olacak bir motor
Çünkü tamamiyle tecrübesizim, bisiklete de fazla binemedim İstanbulda pek uygun şartları bulamadım, ama tabi ki binmesini biliyorum.. Her neyse, benim ilgimi daha çok "Mondial Chooper" veya "Keeway Superlight 150" tarzı motorlar çekiyor, ama onun dışında "Mondial Zat 150" ve benzeri gibileri de gayet hoş ve güzel.. Dediğim gibi ama, benim için ne olursa olsun, kontrolü kolay ve kullanımı rahat bir motor olmalı.. Fiyat konusunda bir fikrim yok, ama herhalde en fazla 7000 YTL ye kadar çıkabilirim.. Sorunlu olmayacak, rahat, karizma, en fazla bu fiyat civarında bir motor istiyorum uzun lafın kısası.. Her türlü öneri ve öğüdünüze açığım, şimdiden çok teşekkürler :rendeer:
Bu ilk mesajım o yüzden bayağa heyecanlıyım :razz: Şimdi ben İstanbulda yaşayan bir gencim, ve motosiklet almak istiyorum.. Tamamiyle bu konulara yabancıyım.. 1.80 boylarında, 75 kiloyum, kumralım, sosyalim :razz: Kontrolü zor olmayan bir motor lazım bana, ve tabi ki arkasında sevgilim için yeri olacak bir motor