Tavil Sokollu Paşa'nın Fermanıdır ( Yeniden Yeni Motor)

Hayırlı olsun, cbr250 tadı bambaşka gerçekten kullandığım en rahat motorlardan biriydi, dilerim ki kazasız cezasız günlerde kullanmak nasip olur. Temiz ve cilalı bir kaç resmini de yüklersen tadından yenmez. :)

Ateş ya boşuna al al demedik bakımını yap bin sonra sat sonra gelsin diversion f :)

Datlısını da yiyeceükmü?

(Hayvan gibi yazıyor olsamda '-de' ayrı)

Mardin İl Temsilcisi
Motosikleti
Yamaha XS
Hayırlı olsun ^^ yemek sepetinden tatlımı gönderebilirsin. Ayrıca biliyon resimli konu en sevdiğim yemektir :))

Güle güle kullan rengi fena.

Hayirli olsun allah kaza bela vermesin, en yakisan rengi olmus kanimca :)

Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız:cat:

Hayirli olsun allah kaza gostermesin, kirmizi yakmis ortaligi..

Siyah dışında satın almak isteyeceğim tek kırmızı motosiklet cbr 250'dir :) Ha bir de panigale...:flower:

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın inşallah :)

Hayırlı olsun kardeşim. Allah kaza bela vermesin. :)

Hayırlı olsun, cbr250 tadı bambaşka gerçekten kullandığım en rahat motorlardan biriydi, dilerim ki kazasız cezasız günlerde kullanmak nasip olur. Temiz ve cilalı bir kaç resmini de yüklersen tadından yenmez. :)

Teşekkürler hepinize , size de kazasız belasız sürüşler, evet rengi ben de beğendim :)

Ateş ya boşuna al al demedik bakımını yap bin sonra sat sonra gelsin diversion f :)

Daha motor satın alma muhabbetine girmeyeceğim bi 2 yıl :) Yeter sahibinden.com fiyat analisti olduk.

Hayırlı olsun. Artık motordaş ve renkdaş olduk :)

Mücahit abi seni forumda bayağıdır görmüyorum. Evet eküri gibi gezelim bir ara :)

Datlısını da yiyeceükmü?

(Hayvan gibi yazıyor olsamda '-de' ayrı)

Hayırlı olsun ^^ yemek sepetinden tatlımı gönderebilirsin. Ayrıca biliyon resimli konu en sevdiğim yemektir :))

Bilmez miyim :) Ben de onu düşünüyordum yemek sepeti iyi fikir.

Siz ikiniz ağzınızın ölçüsünü verin lahmacun yaptırıp göndereceğim :mrgreen:

Her ağıza göre yemek bulunur dedi arkadaş. Birşey andıracak sanki bu söz bana.. himmmm entelhasaaan.

Neyse ağzın hangi ölçüleri lazım? Ağız maksimum açma kapasitesi? Ağız boşluğunun hacimsel hesabı? Birde nereye kadar ölçeceğiz. Hani bazı arkadaşlar var ağzından ışığı tutunca oturduğu koltuğu ışıtan. Bu alanların tamamı ağız olarak hesaplanacakmı? Bu sorularımın cevabını istiyorum :D

Super Moderator
Hadi bir de buradan kutlayayım, debriyajı çok beğendiğimi tekrarlıyorum.. Allah kaza göstermesin..

Motosikleti
Cbr 650F
hayırlı olsun kardeşim :)

çok sevindim senin adına güzel günlerde güle güle kullan inşallah :)

Hadi bir de buradan kutlayayım, debriyajı çok beğendiğimi tekrarlıyorum.. Allah kaza göstermesin..

hayırlı olsun kardeşim :)

çok sevindim senin adına güzel günlerde güle güle kullan inşallah :)

Sağolun abilerim, . İyi dilekleriniz yeter, en yakın zamanda görüşürüz inşAllah.

hayirli olsun, guzel secim bence

Teşekkürler senin de görüşünü soracaktım ama büyük hevesle bakmaya gittiğim Drz400 sm'nin diskine kaliperine gidonuna varana kadar pas tuttuğunu görünce motorsuzluğa dayanamadım. İstanbul'da iseniz siz le de görüşelim :)

Her ağıza göre yemek bulunur dedi arkadaş. Birşey andıracak sanki bu söz bana.. himmmm entelhasaaan.

Neyse ağzın hangi ölçüleri lazım? Ağız maksimum açma kapasitesi? Ağız boşluğunun hacimsel hesabı? Birde nereye kadar ölçeceğiz. Hani bazı arkadaşlar var ağzından ışığı tutunca oturduğu koltuğu ışıtan. Bu alanların tamamı ağız olarak hesaplanacakmı? Bu sorularımın cevabını istiyorum :D

Bana da iyi çağrışımlar yapmıyor bu ağız hacim kapasite kelimelerini bırakalım.

Tatlıyı gelene ısmarlarım çay kahve karşı taraftan olur :) O kadar borca harca girdik, böyle adet olmaz olsun :)

Taaaam yaa taaam masrafa sokmayayımseni. Motora bin gel. Sınırı geçtikten sonraki yakıt masrafın bana ait :) tatlının yanına demleme tiryaki çay al gel. Rusyadayım bak büyük düşün :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar