Güle güle kullan rengi fena.
Hayirli olsun allah kaza bela vermesin, en yakisan rengi olmus kanimca![]()
Hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız:cat:
Hayirli olsun allah kaza gostermesin, kirmizi yakmis ortaligi..
Siyah dışında satın almak isteyeceğim tek kırmızı motosiklet cbr 250'dirHa bir de panigale...:flower:
Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın inşallah![]()
Hayırlı olsun kardeşim. Allah kaza bela vermesin.![]()
Hayırlı olsun![]()
Hayırlı olsun, cbr250 tadı bambaşka gerçekten kullandığım en rahat motorlardan biriydi, dilerim ki kazasız cezasız günlerde kullanmak nasip olur. Temiz ve cilalı bir kaç resmini de yüklersen tadından yenmez.![]()
Ateş ya boşuna al al demedik bakımını yap bin sonra sat sonra gelsin diversion f![]()
Hayırlı olsun. Artık motordaş ve renkdaş olduk![]()
Datlısını da yiyeceükmü?
(Hayvan gibi yazıyor olsamda '-de' ayrı)
Hayırlı olsun ^^ yemek sepetinden tatlımı gönderebilirsin. Ayrıca biliyon resimli konu en sevdiğim yemektir)
Hadi bir de buradan kutlayayım, debriyajı çok beğendiğimi tekrarlıyorum.. Allah kaza göstermesin..
hayırlı olsun kardeşim
çok sevindim senin adına güzel günlerde güle güle kullan inşallah![]()
hayirli olsun, guzel secim bence
Her ağıza göre yemek bulunur dedi arkadaş. Birşey andıracak sanki bu söz bana.. himmmm entelhasaaan.
Neyse ağzın hangi ölçüleri lazım? Ağız maksimum açma kapasitesi? Ağız boşluğunun hacimsel hesabı? Birde nereye kadar ölçeceğiz. Hani bazı arkadaşlar var ağzından ışığı tutunca oturduğu koltuğu ışıtan. Bu alanların tamamı ağız olarak hesaplanacakmı? Bu sorularımın cevabını istiyorum![]()
Sağolun abilerim, . İyi dilekleriniz yeter, en yakın zamanda görüşürüz inşAllah.