Tavil Sokollu Paşa'nın Fermanıdır ( Yeniden Yeni Motor)

Depolarda çürümeye , pas tutmaya göz yumulmuş güzelim Drz400smler , sahibi bayağı tokmuş dediğim 640 lc4'ler, sahiplerinin "zeki ama yağ yakıyor ne kadar olduğunu söylemem süprizz :)))" dediği er6n lerin ardından cc yükseltme kararımı başka bahara erteledim.

3. 250cc motorumu arkadaşlarımın tavsiyesi ve sarsılmayan piyasasından ötürü daha önce kullandığım Cbr 250 (yeni kasa) olarak kararlaştırdım ve Kocaeli'den 2014 model bir kırmızı cbr250 ile iki teker alemine katıldım. Güle güle iett :king:

Bu elimdeki bir kaç fotoğraftan birisi , telefonum bozulduğu için elimde fotoğraf yok arkadaşımın telefonundan bizim makine ;

Büyüyünce Panigale olur inşallahhhhh :queen:

Hazır konu açmışken eski fotoğraflardan (forumdan arkadaşlar ile Şile gezimiz sırasında) bir iki tanesini ekleyeyim dedim.

Olm bırakın artık şu makineyi , fotoğraf çekiyor adam demişim ama benden başka fotoğrafı ipleyen olmamış ;

r25 Erman, cbr250 Can abi, r6 Levent abi, Cbr650 Burc ve Inazuma Fero ortaya karışık ;

Bir hayırlı olsun, kazasız belasız sürüşler mesajınızı alırım.

Selamlar :cat:

Hayırlı uğurlu olsun bende bizim akrabadan 8bine alıcam cbr 250 r 2014 model şimdilik ehliyet e yazıldım ☺

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı uğurlu olsun tekerin düz bassın Allah kaza bela vermesin inşallah

İyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler. Allah kaza bela vermesin motor sürmeye devam edelim inşAllah, altımızdaki makinenin önemi yok.

Hayırlı uğurlu olsun bende bizim akrabadan 8bine alıcam cbr 250 r 2014 model şimdilik ehliyet e yazıldım ☺

Sizin akraba bayağı uyguna veriyormuş :) Baban mı yoksa akraba derken ?

Yok be abicim 250 r yeni kasalardan.bizim akrabada ehliyet yok taksitle aldı motoru öğrenmek için
E tabi bu esnada motoruna yatırdı bi kaç kez durduğu yerde en son satmaya karar vermişti satamadı istediği fiyata ben aradım bunu bana en son kaça bırakırsın dedim 8 bine veririm sana dedi ehliyeti alayım hemen satın alıcam

Allah hepinize hayırlı motor nasip etsin :) Teşekkürler iyi dilekleriniz için.

Hayırlı olsun kardeşim Güle güle kullan:)

1 hafta sonra yanına gelip "abi 250cc gitmiyor" diye ağlarsam şaşırma :) Sende hareket yok sanırım yeni sezonda ne alacaksın çok merak ediyorum.

Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela göstermesin ;)

Eyvallah kardeşim Cbr250 forumuna geri döndük sonunda :)

Siyah dışında satın almak isteyeceğim tek kırmızı motosiklet cbr 250'dir :) Ha bir de panigale...:flower:

Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın inşallah :)

Kocaeli İl Temsilcisi
Hayırlı olsun kardeşim. Allah kaza bela vermesin. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar