Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
dostum yan ayak parkeyi çizer altına halıflex parçası koyuver. benimde evimde ama evi garaj olarak kullanıyorum sadece sezonu kapatmış değilim tam kapatmayı düşünüyordum ki hava açtı gerçekten evin tadı başka sıkıldıkça gidip dağıtıp sağını solunu topluyorum. yatağımın altında benzin deposu var. sağda solda grenajlar
parke konusunda dikkat.
yine böyle bir arkadas evin içinde motoruyla pozlar vermişti. ybr olması lazım motorun. başlıktada adresi vermiş 5. kat yazıyodu pek gülmüştüm
parke konusunda dikkat.
yine böyle bir arkadas evin içinde motoruyla pozlar vermişti. ybr olması lazım motorun. başlıktada adresi vermiş 5. kat yazıyodu pek gülmüştüm
evet yaa hatırladım onu banyoya da sokmuştu başlığı "kimse motorunu benden çok sevemz" di sanırım. richy dostum 108 dakikada bir düğmeye basmayı unutma :queen:
Benim ev de giriş kattayken kışı salonun ortasında geçirirdi motorum..Ama 1.kata geçince çıkmıyor meret yukarıya...Bir dahaki evim giriş kat olacak....:mrgreen: