Taşucu'ndan Yazıyorum

Selamlar Motosiklet.net Ailesi,

Yıllardır takip ettiğim ve bir şekilde yorumlarına başvurduğum foruma sonunda ben de kaydoldum.
Brixton Cromwell 250 kullanıcısıyım.
Evvelinden de Harley Davidson kullanıcısıyım. ''Nasıl düştün Brixton'a?'' diye soracak olursanız, ''one bad decision'' diyim :)
Herkese selamlar, Taşucu - Yeşilovacık - Silifke civarı sürmek isteyen olursa, güzel rotalarım var.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Evvelinden de Harley Davidson kullanıcısıyım. ''Nasıl düştün Brixton'a?'' diye soracak olursanız, ''one bad decision'' diyim :)

Hepimizin hayatlarında benzer örnekler var. Aramıza hoşgeldiniz. Allah gönlünüzdeki motoru almayı nasip etsin.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldiniz. Kazasız belasız sürüşler...

Merhaba hayırlı olsun ben de aynı motoru bir hafta önce aldım. Şuan 250 km deyim 500 de servise gideceğim bakalım. Benim ilk motorum sayılır scooterım vardı. Acemiyim yani motorla ilgili bilgi alışverişi yaparsak benim için faydalı olacak.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:59 ----------

yxFgYP.jpeg

Abdullah Bey, hayırlı olsun. Rodajınızı güzel yaparsanız, makineniz fabrika verilerinden bir miktar daha iyi sonuç veriyor. Size ilk tavsiyem. Güvenli sürüşler

Mersin İl Temsilcisi
Mersin merkez'e bekleriz...
Görüşmek üzere..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar