Taşıma ve Ruhsat

Merhaba ben siteye yeni kayıt oldum adım volkan yaşım 17 Birmotorsiklet alacağım ama Ankara'da ben istanbulda yaşıyorum şimdi size 2 sorum olacak buradaki tecrübeli arkadaşlar yardım ederse çok güzel olur :)

1- Ben bu motoru istanbula nasıl getirebilirim ne kadara?
2- Ruhsat ı bi büyüğümün üstüne yaptırıcam Mâlum yaş 17 ruhsatı değiştirirken satan kişinin yanımda bulunması gereklimi ? birde ruhsat değiştirme fiyatı toplamda tabiki.. (ruhsat değiştirme konusunda hiç bir bilgim yok biraz açıklarsanız sevinirim.)

Teşekkürler.. :)

Merhaba ben siteye yeni kayıt oldum adım volkan yaşım 17 Birmotorsiklet alacağım ama Ankara'da ben istanbulda yaşıyorum şimdi size 2 sorum olacak buradaki tecrübeli arkadaşlar yardım ederse çok güzel olur :)

1- Ben bu motoru istanbula nasıl getirebilirim ne kadara?
2- Ruhsat ı bi büyüğümün üstüne yaptırıcam Mâlum yaş 17 ruhsatı değiştirirken satan kişinin yanımda bulunması gereklimi ? birde ruhsat değiştirme fiyatı toplamda tabiki.. (ruhsat değiştirme konusunda hiç bir bilgim yok biraz açıklarsanız sevinirim.)

Teşekkürler.. :)

motorunun ne olduğuna bağlı olarak binerek, otobüs bagajında ,kendi arabanızın bagajında,kamyonla gibi bir çok getirme seçenekleri var.
motoru satan kişi ile üstüne alacak olan kişi noterde yanyana gelmeli zaten.yada biri yada herikisi birden birer vekaletname vererek bu işi kendileri gelmeden de yaptırabilirler..
masrafları hakkında 70-(plaka değişirse)120 arası gibi sigorta hariç duyumlar almıştım..

ankaradan istanbula otobandan sürerek bile getirebilirsiniz...

noterden sonra satıcının yanında olması gerkmiyo .....zaten ruhsat evine geliyo.....

plakası değişmedende yapabiliyorsun ..değiştirmek istersende istanbula geldiğinde ruhsatın 2.parçasını kendin tabi sen yapamıyorsun ruhsatı kimin üstüne alıyorsan o kişi yapıyo........ilçe emniyettinde gidip değişiyor diğeri 1 ay içinde evinme geliyor.....

noterde 70 tl...sigorta fiyatları değişiyo alıcının ve motorun geçmişine göre fiyat çıkıyo..buda 60 ile 120 tl arası felan....
hayırlısı olsun diyelim..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
yaş 17 sürerek getiremessin ehliyet yoktur bi otobüsle anlaş biraz para ver sıgar bagajına

belirtmeyi unutmuşm çok özür dlerm motor yürüyemez halde zaten ehliyette yok bu arada 180-190 kilo motor byk biraz otobüs alırmı acaba ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar