tarz degıstırmek ıstesenız

selamun aleykum.

gv250 kullanıyor olsanız.makınayı ve tarzı degıstırmek ıstıyorum.siz olsanız

hangısını kullanırdınız cc fark etmez.:)az da olsa tercube kazandık

NOT:Racıng onermeyın bır daha aranızda benı goremezsınız :) hız manyagıyım

kaza yapma oranım yuksek.daha gencım yasamak ıstıyorum :):cat::cat::cat::rendeer:

hız manyaklığını önlemek için mobilet ( ve benzerleri) yada pocket bıke olabilir..:queen:

şaka bir yana güzel bir enduro tercih edilebilir..kros sevmem ama enduro olabillir..
aslında gönlüm 2010 goldwing den yana ama kuyruğumuz kısa işte naparsın..:p

Bende kross isterim, çıkayım dağa taşa doğanın temiz havasını alayım,görmediğim çiçekleri böcekleri göreyim. Dönüşte üstüm toz koksun.. biraz zorlu olsun..
Sonunda ödül olarak ta yakayım mangalımı :) ohhhhh

param olsa 1 tanede 125 cc cross alırdım , ama en500 den sonra alacağım motor büyük ihtimalle hayabusa olacak , başka hiçbir racing umrumda değil .

Benim sana önerebileceğim motor FAZER çünkü ben tam bir FAZER manyağıyııımmm. :queen:

valla müdür supersport istemem yazmıssın ozaman ben olsam tarz deil şekil değiştirir 3 teker özel yapım bişiy alırım :):) yada er 5 al oda iyidir yakışırda

hız manyaklığını önlemek için mobilet ( ve benzerleri) yada pocket bıke olabilir..:queen:

şaka bir yana güzel bir enduro tercih edilebilir..kros sevmem ama enduro olabillir..
aslında gönlüm 2010 goldwing den yana ama kuyruğumuz kısa işte naparsın..:p

enduro :cat:

Fazer racing gibi değil gibi bir motor, sonuçta üzerinde gücü azaltılmış da ola R6 bloğu var. Hızı sevmeyen, kendini kontrol edebileceğini düşünmeyen sürücüye göre bir motor değil.

Benim tavsiyem bir enduro motor alman. GV250'yle giremediğin yollarda alında neler kaçırdığını görmen. Bütçeni belirtiren uygun motorları söyleyebilirim.

hadi gel birer tane endro alalım
ne dersin
eski modelde olsa bmw olsun
97 98 arası
fiyatlarıda uygun
tam bıze göre bence

Bende GV250 kullanıyorum. motorumu satmadan bir cross almak niyetindeyim. Sebebi şu: karşıya bakıyorsun yol olup olmaması umrunda değil, nereye gitmek istersen oraya gidiyorsun. :)
Kulağa acayip güzel geliyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cruiserdan sonra enduroya geçmek adettendir :mrgreen:

Fazer racing gibi değil gibi bir motor, sonuçta üzerinde gücü azaltılmış da ola R6 bloğu var. Hızı sevmeyen, kendini kontrol edebileceğini düşünmeyen sürücüye göre bir motor değil.

Benim tavsiyem bir enduro motor alman. GV250'yle giremediğin yollarda alında neler kaçırdığını görmen. Bütçeni belirtiren uygun motorları söyleyebilirim.

8bın tl kadar dusunuom bu arada yorum yazan arkadaslar bıre bır motor lınkı verırsenız sevınırım

wala ayaklarım aklı başında yere degsin birde gözüme hoş görünsün...ama en önemlisi önceki motorunu aratmasın isteklerine cevap verebilmeli yani bunu kendi içinde uçuşup gezinen ruhuna sorcan :)

yıllardır racing kullanıyorum. eskiden çok olmazdı ama son yıllarda belim ağrıyor fazlasıyla. fazer düşünüyorum arada bir ama alışmışım afrika dere kurbağası gibi oturmaya motorun üstünde.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
cc farketmezse HONDA Today tavsiye ederim :p bu benzin fiyatlarına ancak o gider:D

Hız manyağı bir adama hangi motor tavsiye edilir?? Hele ki kendi ağzıyla kaza yapma ihtimalim yüksek diyorsa...

tabi ki 500 cc ve üstü supermoto ktm yada husky olabilir şiddetle tavsiye ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar