Tartışma Konusu: Evlilik Kötü Birşey mi?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yahu bekarlık sultanlık falan değil evlilere soruyorum olm git manyak mısın diyor şu işin özünü tartışak.. :)

Kötü diyenler neden kötü diyor.. Kötü ise bekarlara sormak lazım bekarlık neden iyi..:)

bekarlık sultanlıkk :bounce:

bir elin sarısında bir elin kumral da gözlerin esmere bakıyo :bounce:

bekarlık sultanlıkk :bounce:

bir elin sarısında bir elin kumral da gözlerin esmere bakıyo :bounce:

İmzayla dinlediğinle (arabesk bergen ferdi) pek bi uydu dediğin..
cgbw9.gif

:mrgreen:

gerçekten aşık olduğun biriyle evlenirsen süper bişidir bence.sevmeden de evlenilmez zaten dimi :)

İmzayla dinlediğinle (arabesk bergen ferdi) pek bi uydu dediğin..
cgbw9.gif

nedenleriyle söyledim işte bekarlıgın sultanlık oldugunu :mrgreen:

imzaya aldırma
dinlediklerime takma

bizde çekmişizki artık sultanlık diyoruz :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:13 PM ----------

gerçekten aşık olduğun biriyle evlenirsen süper bişidir bence.sevmeden de evlenilmez zaten dimi :)

gerçek aşk var mıdır bilmiyorum ama seni mutlu eden, ayaklarını yerden kesen biri oldugunda evlenmek güzeldir :)
yada önce evlen sonra sevmeye çalış olmaz mı :silent: :bounce:

Yaş kemale erdi artık evlen olayı diyip çook bu mantıkla evlenen.. :) Sonu ev iş iş ev..:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:14 PM ----------

nedenleriyle söyledim işte bekarlıgın sultanlık oldugunu :mrgreen:

imzaya aldırma
dinlediklerime takma

bizde çekmişizki artık sultanlık diyoruz :bounce:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:14 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:13 PM ----------

gerçek aşk var mıdır bilmiyorum ama seni mutlu eden, ayaklarını yerden kesen biri oldugunda evlenmek güzeldir :)
yada önce evlen sonra sevmeye çalış olmaz mı :silent: :bounce:

Gerçek olanı da pek takıyorlar ya akla zarar bir neden buluyorlar.. :mrgreen: Ya ölmek yada öldürmek istiyorsn..
cgbw9.gif

Yaş kemale erdi artık evlen olayı diyip çook bu mantıkla evlenen.. :) Sonu ev iş iş ev..:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:16 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:14 PM ----------

Gerçek olanı da pek takıyorlar ya akla zarar bir neden buluyorlar.. :mrgreen: Ya ölmek yada öldürmek istiyorsn..
cgbw9.gif
en iyisi ama yaş kemale erdi evliliği :mrgreen: evlilik aşkı bitiriyordur bence
düşünsene sevgiliyken süslen püslen en güzel halinle yanına git heyecanlan falan evlenince sabah gözlerini bi aç anaaaa bu o hoş sevgilim mi :mrgreen:
sonra evli olunca artık özel günleri umursamaz, kendine bakmazsın nasılsa alan almış diye :mrgreen:

katil olma musti boşver

en iyisi ama yaş kemale erdi evliliği :mrgreen: evlilik aşkı bitiriyordur bence
düşünsene sevgiliyken süslen püslen en güzel halinle yanına git heyecanlan falan evlenince sabah gözlerini bi aç anaaaa bu o hoş sevgilim mi :mrgreen:
sonra evli olunca artık özel günleri umursamaz, kendine bakmazsın nasılsa alan almış diye :mrgreen:

katil olma musti boşver

Bak bu mantıklı çekemem ben ya bunun malum zamanlar sinirini saçma triplerini .. Ömür çürütemem tekeli zengin edemem geceleri uyuma neden dedi demedi :mrgreen: sonraları zaten seversin sevgi aşktan iyidir.
cgbw9.gif

Ben tipe bakmam 2 sene önce sevdiğim kız şaşıydı..:mrgreen: Ayrıldığım kızlada dalga geçiyorlardı hanginiz mustafasınız diye..:mrgreen:

Son düzenleme:
Bak bu mantıklı çekemem ben ya bunun malum zamanlar sinirini saçma triplerini .. Ömür çürütemem tekeli zengin edemem geceleri uyuma neden dedi demedi :mrgreen: sonraları zaten seversin sevgi aşktan iyidir.
cgbw9.gif

Ben tipe bakmam 2 sene önce sevdiğim kız şaşıydı..:mrgreen: Ayrıldığım kızlada dalga geçiyorlardı hanginiz mustafasınız diye..:mrgreen:

bence de evlen sonra zaten seversin
annemla babam aşk evliliğimi hayır. Görücü usulü ama görsen nasıl matraklar mutlular
babamın anneme söyledigi aşk sözlerini ben duymadım
zeytin gözlüm, hatunum, sitenin (oturdugumuz site :mrgreen: ) en güzel bayanı, kalem kaşlım.... uzayıp gidiyor :mrgreen:
gelde aşk evliliği yap şimdi :mrgreen:

bence de evlen sonra zaten seversin
annemla babam aşk evliliğimi hayır. Görücü usulü ama görsen nasıl matraklar mutlular
babamın anneme söyledigi aşk sözlerini ben duymadım
zeytin gözlüm, hatunum, sitenin (oturdugumuz site :mrgreen: ) en güzel bayanı, kalem kaşlım.... uzayıp gidiyor :mrgreen:
gelde aşk evliliği yap şimdi :mrgreen:

Allah seni bildiği gibi yapsın sesleri yükselir genelde.. :mrgreen: İstisna imiş sizinkiler Allah bozmasın.. :rendeer:

evlendiğin kişiye göre değişir bencileyin..:queen:
:mrgreen: bak buda dogru
Allah seni bildiği gibi yapsın sesleri yükselir genelde.. :mrgreen: İstisna imiş sizinkiler Allah bozmasın.. :rendeer:

:mrgreen: amiiiinnnnnn
önceden öyleydi öyleymiş yani alışma dönemleri demekki
aşk varmıdır bilmem aralarında ama saygı hep var ve bu saygı böyle olmalarının nedeni

:mrgreen: bak buda dogru

:mrgreen: amiiiinnnnnn
önceden öyleydi öyleymiş yani alışma dönemleri demekki
aşk varmıdır bilmem aralarında ama saygı hep var ve bu saygı böyle olmalarının nedeni

Aşk evliliğinde bir süre sonra şu oluyor sen böyle değildin çok değiştin o eski tanıdığım sen öldü o romantik adam bla bla artık beni sevmiyor musun ileri dereceye varırsa seni tanıdığım güne lanet olsun..:mrgreen:

Aşk evliliğinde bir süre sonra şu oluyor sen böyle değildin çok değiştin o eski tanıdığım sen öldü o romantik adam bla bla artık beni sevmiyor musun ileri dereceye varırsa seni tanıdığım güne lanet olsun..:mrgreen:

:cat:
kesinlikle

en iyisi benim dedigim işte
bekarlık sultanlık
bi elin sarısın bi elin esmer gözler kumral :bounce: :queen:

:cat:
kesinlikle

en iyisi benim dedigim işte
bekarlık sultanlık
bi elin sarısın bi elin esmer gözler kumral :bounce: :queen:

Bi yönden doğru hele ben tam salak olurum aşık olunca işin yok birisini düşün dur bütün gün iki kere kaza yaptıydım bu işler yüzünden evin yolunu şaşırttığımıda bilirim dükkana gelen müşteriye hoşgeldin sema dediğimide:mrgreen: bilirim bulaşık makinasında tişört aradığımıda bilirim kaç kere düştüğümüde bilirim..:mrgreen:

Ama yokluğudahiç olmuyor hele şöyle bir sosyal yere gidiyon elele bi çift görüyonaha sızlıyor...:salut:

Görücü usülü aslında bi yönden mantık evliliği oluyor biraz küçümser bakarlar ama..

walla ben evlenmeyi düşünmüyorum..:p karı koca hayatı değil de sevgili hayatı yaşamak daha güzel hellame..(Sinop ve çevresinde "bence,galiba" anlamlarına gelen yöresel sözcük bkz:google :mrgreen:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:49 PM ----------

Ama yokluğudahiç olmuyor hele şöyle bir sosyal yere gidiyon elele bi çift görüyonaha sızlıyor...:salut:

walla benimde içim gidiyo,canım çekiyo,özeniyom..:salut:

Bi yönden doğru hele ben tam salak olurum aşık olunca işin yok birisini düşün dur bütün gün iki kere kaza yaptıydım bu işler yüzünden evin yolunu şaşırttığımıda bilirim dükkana gelen müşteriye hoşgeldin sema dediğimide:mrgreen: bilirim bulaşık makinasında tişört aradığımıda bilirim kaç kere düştüğümüde bilirim..:mrgreen:

Görücü usülü aslında bi yönden mantık evliliği oluyor biraz küçümser bakarlar ama..

aşk insana çok şey yaptırır yaşatır bilirim... acısı keza öyle :pale:

evet nedense küçümsüyorlar görücü usulunu ama mantık evliliği gerçekten
çünkü aileler kızlarının yada ogullarının huylarını bilip ona göre kız yada erkek arıyorlar
huyları uysun hee bu bununla yapar anlaşır diye bi mantıkla oluyo görücü usulü :mrgreen:

---------- Mesaj ekleme zamanı: 12:53 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 12:52 PM ----------

walla ben evlenmeyi düşünmüyorum..:p karı koca hayatı değil de sevgili hayatı yaşamak daha güzel hellame..(Sinop ve çevresinde "bence,galiba" anlamlarına gelen yöresel sözcük bkz:google :mrgreen:)

---------- Mesaj ekleme zamanı: 15:50 PM ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 15:49 PM ----------

walla benimde içim gidiyo,canım çekiyo,özeniyom..:salut:

yaşatırlar sana sevgili hayatı :mrgreen: aynı evde olmaz da gündüz muhallebicide bulusursunuz :mrgreen:

aşk insana çok şey yaptırır yaşatır bilirim... acısı keza öyle :pale:

evet nedense küçümsüyorlar görücü usulunu ama mantık evliliği gerçekten
çünkü aileler kızlarının yada ogullarının huylarını bilip ona göre kız yada erkek arıyorlar
huyları uysun hee bu bununla yapar anlaşır diye bi mantıkla oluyo görücü usulü :mrgreen:

Bana iki kere buldular öyle öldürüyordum anamı.. :mrgreen: Cefası sefasından kat kat beter o yüzden hiç bulanmadım bu işlere hele en son gördüğüm vukuat kendi acımıda unutturdu.. :mrgreen:

Fire ben de öyle diyordum da olmuyor be..:salut:

Bana iki kere buldular öyle öldürüyordum anamı.. :mrgreen: Cefası sefasından kat kat beter o yüzden hiç bulanmadım bu işlere hele en son gördüğüm vukuat kendi acımıda unutturdu.. :mrgreen:

Fire ben de öyle diyordum da olmuyor be..:salut:

ben evde kaldım kesin :mrgreen: bi kişi bile gelmedi görücü :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar