Tarih ve doğa içinde bir Azerbeycan Turu - Bol Resimli

Gardaş komşumuzun güzel insanı, çok güğzel tanıtmışsın ata diyarını. İnşallah bir gün bizde gidonumuzu o taraflara çeviririz..

Yahşi gezi olmuş ellerine sağlık.. Ben o uçak enkazını merak ettim. Sanki Türk savaş uçağı gibi? bilgin varmı?

Tebrikler çok güzel fotoğraflar çekmişsin, ama fotoğraflarda sen yoksun bir sehba al (triport) fotoğraflarında en azından üçte birinde sende ol tekrar tebrikler . bu arada:cherry: motoru yenimi aldın güzel bir motor tekerin daima düz bassın hoşçakal:king:

Selamlar,olumlu fikirleriniz için teşekkür ederim.İlk başta belirtmek isterimki sizin gezi yazılarınızı severek okuyorum ve kendime tecrübeler çıkarıyorum.İşte resime dikkatla bakarsa bir kaç yerde gözüküyor tripodum.Geziye çıkarken 1 metrlik bi tripod almışdım kendimle.Motoru yazın almışdım,işte yazın 4-5 farklı bölgelere tur yaptıktan sonra motor 11.600km-e ulaşmışdı bende satı verdim.Şimdi yeni bir gezi yazımı hazırliyorum,Kafkasyaya yapılmış bir gezi 2 kişi 2 hafta 2500km-den çok bol bol resimli bir gezi.

---------- Mesajlar birleştirildi - 15:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:08 ----------

Yahşi gezi olmuş ellerine sağlık.. Ben o uçak enkazını merak ettim. Sanki Türk savaş uçağı gibi? bilgin varmı?

Uçağın üzerinde Sovyetler logosu olan kırmızı 5 yıldız vardı.Büyük ihtimal rus uçağı,amma sölediğin gibi bende ilk başta türk uçağına benzetmişdim

Ne güzel 8 tl ye 300 km lik bir gezi :cat: burada yapmaya kalksan en az 40 -45 tl benzin sarfiyatın olurdu :pale: bu arada hava gerçekten sıcakmış fotolardan belli ama şu kış günlerinde içimi ısıttı resmen :cat: teşekkürler paylaşım için eline emeğine sağlık :cat: Kardeş ülke Azerbeycanımızın tanıtım elçisisi gibisin resmen sağol devamını bekliyoruz bu arada :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar