tanrı herkeze böyle bir armağan versin :)

Süper Moderatör (BBRR)
boşver hayat sıkıcı silelim gitsin öylesine içten yazdım yaşa eyvallah sadece güzel baktım koydum herkez içten olur güzel neyse takılın bir gün herkez bi heycan yaşar ya göz ya dudak ya gögüs ya kalça ya bilek ya beyin ya zeka eyvallah
ya silelim diyen falan yokki sen nerden çıkardın bunu benim yazdıklarımı bir oku
sen şaka yapıyom zannediyon galiba bu kadın cidden F650 gs BMW biniyo hatta gri bir mont ve pantolonu var film icabı değil

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güzel bir insan evleniyor muhteşem öyle baktım bi ince osun herkezin kafası dagılsıın diye koydum
biri motor alır biri parasınıı denkleştrir biri ailesi ile biri yaşamı ile ne güzzel birazda heycan olsun mizahi konulardan uzaklaşalım
şaft zincir cc race yada işte değişiklik olsun sadece düşüncem di herkeze sevgim sonsuz saolun arkadaşlar

birde bu güzellerin nazı kaprisi olmasa
şarkı ne diyor seni uzaktan sevmek sevmenin en güzeli :)

bende bu hatunun fanatıklerındenım angelinam benm
daha ne resmleri varda koymaya korkuyorum sitedeki bayanlar ayaklanırlar die:cherry: çünkü cok güsel yaaaaaaaaaaa:queen:

mt yi hadi arkadaşlar istanbul ölmedi bütün herkezi fuara gierken topluca hepbirlikte görmek istiyorum hepimiz fuarda görüşmek dilegi ile derim her tür heycan olur istanbul öldü diyenlere var baya gösterelim ben biraz anarşizt bakarım beni kimse sevmez direk tir :) hep beraber motor seslerini fuarda dinletelim etrafa 5 milyonluk benzini bi harçayalım parkta slogan mt .net propapaganda yaparım yapım napayım

Super Moderator
bu kadın cidden F650 gs BMW biniyo hatta gri bir mont ve pantolonu var
İlgilenenler için bu topic:
Angelina Jolie ve yeni motoru BMW F650GS Dakar!!!
Bunlar da fotoğraflar:
angelinabikes24ma.jpg

angelinabikes39lb.jpg

Süper Moderatör (BBRR)
hatta alışverişe bile gitmiş motorla ...olcan sağol hatta bu resimleri araken öğrendim bu ablamız Mr.& Mrs simit filminden sora bredle berabermiş falan ne magaznsel olduk demi

ruv7dt.jpg

ruv7mc.jpg

Son düzenleme:
onrbab' Alıntı:
bende bu hatunun fanatıklerındenım angelinam benm
daha ne resmleri varda koymaya korkuyorum sitedeki bayanlar ayaklanırlar die:cherry: çünkü cok güsel yaaaaaaaaaaa:queen:

niye ayaklanalım canım gayet de güzelimdir :bounce: :bounce:
bayan olmak bu kadına hasta olmamak anlamına gelmez
dehşet bişeyy iyi ki erkek değilim :mrgreen: :queen: :queen:

helal olsun sana dishy dobrasın :)

Motosikleti
Su Motoru
Çırpı bacaklı abi kim ne derse desin :p. Hem böyle bir kadınla üstüne para verseler beraber olmak istemem. Bu tür kadınlar asi olur, söz dinlemez, dediğim dediktir, gittiği zaman arkasını dönüp bakmaz, hiçbir zaman bir erkeğin kanatları altında duramaz, durmak istemez, hani kendine olan özgüveni sınırları aşan cinstendir böyle kadınlar. Bana gelmez ve aynı zamanda erişemeyeceğim hayaller peşinde koşmaktansa elimdekilerle yetinmeyi tercih ederim :) ...

Ya bir yerde okumuştum. Hayatımda bir sevgiliye gerek duymuyorum. Çok yoğun bir hayat yaşıyorum ve bir erkeğe ayıracak zamanım yok. İhtiyaçlarım için arkadaşlarıma ricada bulunuyorum gibi bir sözü vardı. Bir arkadaş olamadık şununla ya :pr:

Bir de hayatını ve servetini yoksul çocuklara ve fakir ülkelere yardımlara harcıyor. Helal olsun.

Sunuda belirteyim yerli malı yurdun malı..

ben azra akını severim:)

TNT

lütfen abartmayın arkadaşlar sadece güzel, harika, mükemmel, acaip sexy, muhteşem ve süper bunda abartacak bişey yokki hehe :cherry: :queen: :sunny: ::pulp:: ::dalga::

bana bunun yerine sıfır bi xx armağan etsin inşalah hatta bu kadından güzeli varsa onun yerine de sıfır xx armağan etsin inşalah!!!:p

burgmanim olsun istemem bu kadını:p

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar