tanrı herkeze böyle bir armağan versin :)

ashes' Alıntı:
paylaşım için saol yılmaz biraderim eyvallah
bi ben hasta degilmişim dünya hasta :queen:

istersen geri kalan 30 fotosunu da koyuyum buraya. o zaman online rekorunu kırıraz :queen:

BLACKWOLF' Alıntı:
HARLEY DAVIDSON 'un tekerleğindeki tek cant teli kadar bile güzel değil...

katil olacam :queen:

:ddddd

delıkanlı adamda at avrat olacak dıye bı soz vardı ya bu da delıkanlı adamda yamaha bı de avrat olacak oldu :D

Ares-i' Alıntı:
delıkanlı adamda at avrat olacak dıye bı soz vardı ya bu da delıkanlı adamda yamaha bı de avrat olacak oldu :D

avrat mı :queen: güzel bir bayan olacak deseydin sanki biraz daha kibar olurdu :queen:

Süper Moderatör (BBRR)
bu arada hatırlatması forumda resimleri vardı F 650 GS biniyo bu hanım kardeşimiz

Son düzenleme:
BBRR' Alıntı:
bu arada hatırlatması forumda resimleri vardı F 650 GS biniyo bu hanım kardeşimiz
BARISSSSSSS ABİMMM Be. ustanın hitabındaki inceliğe bak. Fun klub kurucam BBRR Fun Klub

Motosikleti
Su Motoru
Ya güzel kadın tartışılmaz tamam. Ama bacakları çırpı gibi :cherry:. Tabii yüz, göz yapısı ve dudaklar bitiriyor olayı :) ...

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
benim öyle bir armağanım var zaten
:flower: :rendeer: :joker: ::biggrinn ::haapppy: ::zwink::

:salut: Ya abicim bu kadın yüzünden başkasına bakamıyorum aşıgım ona aşık yeryüzünde ne kadar fotoğrafı, filmi vsvs neyi varsa bende var ama koymam buraya paylaşamam ben onu kimseyle aşkım benim ya :rendeer: SEVİYORUM ULEYNNNNNNNNN valla ben mod olsaydım burayı hemen kilitlerdim kimse görmesin dimi ama :pr:

millet sizleri ANLAYAMIYORUM HİÇ!! ETRAFIMIZDA O KADAR GÜZEL HANFENDİLER VARKİ SİZ BUNLARI İLAH YAPMIŞSINIZ! O KADAR MAKYAJ RÜKÜŞ OLURSUN TABİ GÜZEL!!! HER YERİ ESTETİK BUNUN! UZAKTAKİLERE DEĞİL YANINIZDA OLANA BAKIN!!

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
etrafımızdakiler mi sen inan ondan sonra yorum yap eyvallah ya sadece güzel birini öyle koydum nevar bunda bakarsın ok yada şudur dersin etrafımızda varmı var elbet yorumlamayalım

hayır anlamadım neden bu kadar sinirlendin arkadaşım. o zaman açmasaydım boyle bi topik. her topikte istenilen yorumlar mı olmak zorunda Allah Allah yaaa.
kim ne isterse yazar.

puma007' Alıntı:
millet sizleri ANLAYAMIYORUM HİÇ!! ETRAFIMIZDA O KADAR GÜZEL HANFENDİLER VARKİ SİZ BUNLARI İLAH YAPMIŞSINIZ! O KADAR MAKYAJ RÜKÜŞ OLURSUN TABİ GÜZEL!!! HER YERİ ESTETİK BUNUN! UZAKTAKİLERE DEĞİL YANINIZDA OLANA BAKIN!!

yani be kimse yok yanımda bir kendim bir bilgisayarım gidiyorummmm...:queen:

Süper Moderatör (BBRR)
ben bişimi kaçırdım ...bişimi dedim anlamadım ashes çoşmuşun durup dururken ..

ylmzzz, adalı, Bart, ccbbdd, chaos106, dodem, efe150, onrbab, puma007, trenox, womanrider

rekorlardan biri :mrgreen:

puma007' Alıntı:
neresi estetikmiş merak ettim......

boşver hayat sıkıcı silelim gitsin öylesine içten yazdım yaşa eyvallah sadece güzel baktım koydum herkez içten olur güzel neyse takılın bir gün herkez bi heycan yaşar ya göz ya dudak ya gögüs ya kalça ya bilek ya beyin ya zeka eyvallah

büyük iskender filminde oynuyor :) iskenderin annesi rolünde :) , böyle anne adamın başını belaya sokar bende çok seviorum bu hatunu , forumdaki hatunlar kıskancak :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar