Tankgrip - Depoya Tutun

Cüneyt abiii.Dediğimi yapmışlar gördün mü abi :D Ah ulen ah keşke girişseydik şu işe patentini alırdık hiç değilse:p

kaza anında artçının kolunu omuzdan koparmak için ideal :queen:

Kız arkadaşınla kafeye bir bardak kahve içmek için çıkmışsın. Yol bomboş fakat tın tın gidiyorsun. Malum kız korkuyor. Hem onu memnun etmek için depo tutunacından da almışsın. Motor altında hırıldıyor sanki her an fırlayacakmış gibi. Kafeye geliyorsun , 2 muhabbet. Dönüş yolu , tın tın... sıkılıyorsun. Kızı evine bırakıyorsun. Şimdi eve dönme zamanı. Gece geç olmuş. Otoyol bomboş , kaymak gibi...
Açayım gazı diyorsun asılıyorsun gaza. Motorun üzerine yatıyorsun ki a ah o da ne. Göğsüne göğsüne 2 çıkıntı batıyor. Aman allahım bu ne rahatsızlık. Doğrulsan doğrulamıyorsun yatsan yatamıyorsun. "Böyle işin dee" diye söyleniyosun içinden :p

not: bu güzel bir icat fakat ben bu kadar büyüğünü düşünmemiştim :mrgreen:
r6 arkasında dip gaz giderken deponun kıvrımlarını dahi tutmaya çalışan ben , " ah be şurada küçücük bir kol olsa" demiştim içimden. Ama bunlar bayağı büyükmüş :)

Bazı arkadaşlar en iyisi sürücüye tutunmak demiş de , geçen yıl k1200r test ederken arkamdaki kız artçının ilk gaz açışımda kollarının ayrılıp montumu ve beni koparıcasıya çektikten sonra ellerinin kurtulma eğilimi göstermesini hatırlarım. neyse ki montumu yırtarcasına çekince gazı kapamamla üzerime düştü , yere düşmedi :p
sonra depoya tutunmayı öğrenince kızın ellerini yoklamaya başladım orada mı hala diye... en rahatı bana kalırsa depodan tutuş pozisyonu. tabi bunu artçıyla biraz çalışmak gerek.

Son düzenleme:
Bende buna benzer birşey düşünmüştüm ama deponun üstüne değil, deponun yanlarına yada şasiye bağlantılı tutacaklar hayal etmiştim.

Son düzenleme:
inovatif bi düşünce ama motorun üzerine yatınca göğsüne batabilir.birde artçının kolları kopar bir kaza anında. bende racing yok ama aklıma gelenler bunlar oldu tasarımda artılar kadar eksilerde göz önünde olmalıdır

Süper sıport motorlarda,artçının oturuş pozisyonunu dikleştirdiğinden yüksek hızlar ciddi denge sorunu yaşatacağı kanısındayım...

Güzel düşünülmüş gayet faydalı bir aparat bence. Kolay sökülüp takılabildiği takdirde, sürekli artçısıyla gezenler için gayet kullanışlı olabileceğini düşünüyorum.

bence tutunma yerleri biraz daha yanda olsa iyi olacak, çünkü artçısız binildiğinde baya bir rahatsızlık verir diye düşünüyorum. alıp kullanan daha yokmu :silent:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Ben bunu yıllardır söylüyorum,şükür birinin aklına gelmiş bu kadar zaman neden beklemişler çok basit bi aparat hepsi bu işte:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar