Tankgrip - Depoya Tutun

Spor motosikletiniz ve taşımanız gerekende bir yolcunuz varsa yolcu için motosiklet deposuna tutunmak pekte konforlu olmayabiliyor. Özellikle terleyen ellerin depodan kayması ile spor motosikletlerin hızlanma ve durma süreleri göz önüne alındığında depoya tutunma yerleri yapılması fikri akla oldukça cazip geliyor.

Tankgrip firması bu fikri düşünmekle kalmayarak spor motosikletler için tutunma yerleri olan benzin depoları üretmiş. Kolay monte edilip sökülebilen ve motosiklet modellerine özel tasarlanan bu depolar polyester veya karbon fiberden üretiliyor

400-500 Euro civarında fiyatları olan depoların üreticisi Tankgrip in sitesine göz atmak için tıklayın

Kaynak: Moto Aktuel

Moderatör tarafında düzenlendi:
Yok iyimiş bu sevdim bunu benn..
Hadi biri alsın:mrgreen:
mantıklı bir dizayn....

evet belki kullanışlı ama bence çok kötü duruyo motosikletin şeklini bozmuş

ben demiştim daha önce. inanmıyosanız GKN ve Marv a sorun :p

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Artçı için ideal bişey :) beğendim fakat artçının kollar tutuş itibarı ile sürücüye daha yapışık ve yukarıda kalacağından sürücünün sürüş konforunu etkileyebilir diye düşünüyorum ama bilemedim :silent:

Aklıma gelmişti:p Ama imkanlar işte..Elin gavuru yapmış:p

SS'im olsa yolcu almam valla :p Arkadaşımı topçu bataryası gibi namlu dik, ateşe hazır vaziyette oturtmanın anlamı yok :p

açıkcası güvenmezdim neolur ne olmaz saglammıdır ki (((:) ben gene eski usül tutunmayı yeglerim

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
vasco nun racing e takmak lazım randuman alamazsak bizde almayız..:mrgreen:

önce bi SS almam lazım , sonra bi artçı bulmak lazım , sonra 500 euro bulcan ve bu icatı alcan , ohooooooo :p

500 euroya bi takım lastik yanında da bikaç parça aksesuar alırım daha iyi (((((:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar