Tank slapper başınaza gelirse ne yapmak lazım

Motosikleti
cbf 150
Benim başıma geldi kasisten geçtikten sonra bende hızlıydım kasiste aynı zıplama rampası gibiydi ben birşey yapamadım o anlık gelişen aniden gelişen bir durumdu sadece arka frene bastım o da yanlışlıkla öyle ben hiç birşey yapmadan yapamadan toparladı motor kendini :D
o tank slapper değil, inan yaşamak istemezsin. Normal bir motor davranışı heleki scooterlarda el bırakınca bile olur ama gerçek tank slapper. inan ateistsen benim gibi bir anda hacca gitmiş gibi tüm duarları edersin ama bir kaç salisede etmen lazım oayrı

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Gidon sağa sola deli gibi vurmuyor mu dokuma tezgahı gibi ? uzunca bir süre 3 4 sn kadar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
o tank slapper değil, inan yaşamak istemezsin.

gidon silkelemesini(şu an uydurdum) tank slapper sanıyor bunlar kamyoncu.

tank slapper ı 150 hp den yuksek makinada, hele hele hayabusa da yasanırsa tadından yenmez

Motosikleti
CBR 125 R 2014
Peki kaç cc üstü makina ve kaç km/h üstü gidersek tank slapper sayılır ?

Motorun gidonu haldır şaldır sallanirken nasil 'hafifce' gaz verebiliriz ki? Bilegi en hassas cerrahi, refleksi en keskin bi kedigili o motorun ustune oturt o bile hafifce gaz veremez.

Yoksa ben mi yaniliyorum?

Motosikleti
cbf 150
Motorun gidonu haldır şaldır sallanirken nasil 'hafifce' gaz verebiliriz ki? Bilegi en hassas cerrahi, refleksi en keskin bi kedigili o motorun ustune oturt o bile hafifce gaz veremez.

Yoksa ben mi yaniliyorum?

Zaten düşük hızda dediğimi yapabilirsin resonans daha azdır ama yüksek hızlarda gidenlerde r1 misali araçlarda gerçekten direksiyon amartisörün yoksa kurtulman zor.

Bazı arkadaşların yaşadıgı yalpalama tıpkı TT yaışçıların yaşadıgı gibi. orda hafif gaz verdinmi motor rahatlar ama diğerinde kurtuluş yok.

Bu arada yeni nesil yani son 10 yılın makinelerinde gerçekten birşeylerle oynamadıysanız başınıza gelme ihtimali az.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar