Tank slapper başınaza gelirse ne yapmak lazım

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar eğitiim videosu tadında cok guzel bir video.

izleyin izlettirin,. üye olmayı da unutmayın. bu kız cok bilgili yeminle

Motosikleti
K 1600 GTL
arkadaşlar eğitiim videosu tadında cok guzel bir video.

izleyin izlettirin,. üye olmayı da unutmayın. bu kız cok bilgili yeminle
Teşekkürler gerçekten faydalı bir paylaşım...
Bu arkadaş hiç yaşamış mı tank slapper acaba, benim izlediğim videolarda pek öyle tatlı tatlı hareket edecek imkan olmuyor gibi...

Teşekkürler gerçekten faydalı bir paylaşım...
Bu arkadaş hiç yaşamış mı tank slapper acaba, benim izlediğim videolarda pek öyle tatlı tatlı hareket edecek imkan olmuyor gibi...

valla yaşamış gibi anlatıyor.bence yaşamış.
rica ederım eğitim videoları serim devam edecek insaalh.

Motosikleti
Hero Dash 125, CB125F
Gördüğüm videolarda tank slapper genelde anında düşmeye sebep oluyor. Elleri bırak kendisi düzelir diyenler var ama ne ara bırakacaksın orası muamma. Gidon amortisörü şart bence.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
maşallah motorayno kardeşimizin tüm iticiliği yine üzerinde.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Doğum yaptıktan sonra çok kilo aldı, camış gibi oldu bacımız.

Doğum yaptıktan sonra çok kilo aldı, camış gibi oldu bacımız.

oha bu kız evliyi gectim cocugu mu var bi de ??
nasıl haberiniz oluyor boyle seylerden. :d insstagramdan falan takip ediyon demek hehe

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
oha bu kız evliyi gectim cocugu mu var bi de ??
nasıl haberiniz oluyor boyle seylerden. :d insstagramdan falan takip ediyon demek hehe
Selçük'ü izlemeyi bıraktım , bu hanım kızımızı izlemeye başladım. Bu yaştan sonra bize makara lazım. Kolaçan'ı mı izleyeyim? Motosiklet İstasyonu'nu mu izleyeyim?

maşallah motorayno kardeşimizin tüm iticiliği yine üzerinde.

şu kıza da itice demek... bilemiyorum.Harleyci bir kere.Harleycileri severim sempatik insanlar.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Selçük'ü izlemeyi bıraktım , bu hanım kızımızı izlemeye başladım. Bu yaştan sonra bize makara lazım. Kolaçan'ı mı izleyeyim? Motosiklet İstasyonu'nu mu izleyeyim?

drew barrymore un aynısı zaten.dunyalar guzeliii..saatlerce oturup izleyebilirim

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Bu sempatik vatandaş geçenlerde harley grubunda orkun abine giydiriyodu haberin olsun :D

Not: Bizde deriniz

Bu sempatik vatandaş geçenlerde harley grubunda orkun abine giydiriyodu haberin olsun :D

Not: Bizde deriniz

notu kucuk yazman guldurdu :) Orkun a laf ettiyse ayıp etmiş gerçtekten. Orkun nun ne hatası olabilir ki ?

merakta ettim hani dsgdsgfs

Motosikleti
cbf 150
tank slapper bir r1 ile yaşasınlar sonra konuşalım. Bu arkadaşlar hafif gidon tireyince tank slapper oldu diyorlar. Adamın bileğini kırar size öyle söylim.

Kurtuluşu varmı var tabi ama emin olun o vahşi ortamda size ne desem uygulayacak karar alacak konumda olamazsınız.

Bu kızcagız her konuda ahkam keser ama gerçekde hiçbirini yaşamamıştır.

ACT

Motosikleti
Pilsan Cobra
Kamyoncu bey, bu kız şu mesajınızın son cümlesini görse sizin hakkınızda video çeker bu kamyoncu hayatında kamyondan başka taşıt kullandı mı diye. Öyle bir özgüveni var. (Ciddiyim bu arada)

Zaman kaybı kanallar listem
1- motorayno
2- Motopiksel selçuk

Varsa böyle tespitiniz yazın denk gelirse zaman kaybetmeyelim :)

Motosikleti
2022 Suzuki V Strom 650 (DL650)
Kamyoncu bey, bu kız şu mesajınızın son cümlesini görse sizin hakkınızda video çeker bu kamyoncu hayatında kamyondan başka taşıt kullandı mı diye. Öyle bir özgüveni var. (Ciddiyim bu arada)

1- motorayno
2- Motopiksel selçuk

Tüm yerli kanallar diye rest çekiyorum... :D

Motosikleti
cbf 150

1- motorayno
2- Motopiksel selçuk

Özgüven iyidir ama doğru yönlendirilirse. Bir konu hakkında fikri olmadan konuşursa yada pratiği ozaman komik duruma düşer.

Dediğim gibi bu tank slapper olayı aramızdan epey profosyoneli alıp götürmüştür. bunların arasında arkadaşlarımda vardı.

Bu işe yakalanmak istemiyorsanız. motoru mümkünse stok tutmak lazım, lastiklerin havası hep idealde olmalı. Gidon amartisörü olmalı. hatta giydiğiniz kıayfet bile aerodinamik olmalı ki o bile faktör. Yol tabi en büyük etken. İnanın çok faktörü var ama oldugunda eğer 100km hızlaysanız kurtarırsınız ufak ufak gaz vererek resonansı azaltarak ama yüksek hızdyasanız el fatihe diyin beyler hiçbiriniz refleksi onu yetmez. bilek kırar ki kırılan adamlada tanıştım adam bir daha yarışm motoruna binersem diyordu.

Motosikleti
Sym Wolf Sb250Ni
Ben Prosofi'yi seviyorum, test ettiği her motoru kesiciye sokarak son hızlarını kovalıyor ve bunu gps verisiyle karşılaştırıyor. Garibim, Fazer 8 ile 6500 TL radar cezası yemişti, öyle de bir sektör emekçisi arkadaş.

Son düzenleme:
Motosikleti
CBR 125 R 2014
Benim başıma geldi kasisten geçtikten sonra bende hızlıydım kasiste aynı zıplama rampası gibiydi ben birşey yapamadım o anlık gelişen aniden gelişen bir durumdu sadece arka frene bastım o da yanlışlıkla öyle ben hiç birşey yapmadan yapamadan toparladı motor kendini :D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar