tanıştırayım, yeni motorum SYM Wolf 250

hayırlı uğurlu olsun mustafa.

kazalı mı bu motor :silent:

kuyruk tarafında hafif bi eğrilik görünüyoda :)

Motosikleti
Honda Crf 250 L (2020), Honda Sh 125i
Hayırlı uğurlu olsun.:cat:
Yakışıklı motosiklet.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
teşekkürler arkadaşlar, saolun

Bu arada dikkatimi çekti sym wolfü överken RKS yi yermişin :p nasıl satıcan böyle sen onu :p

olanı direk yazarım. ne kadar ekmek o kadar köfte ;)

---------- Post added at 10:28 ---------- Previous post was at 10:26 ----------

kuyruk tarafında hafif bi eğrilik görünüyoda :)

eğri abi eğri ama sen doğrultmaya gelemiyon heralde,

şu diyetler seni bırakmadı ki motorlarun baklavasını neyim yiyesin :)

akşam 6 da geliyon dimi organizasyona ?

Güzel motosiklet ALLAH kaza bela vermesin.Birde fren performansı nasıl motorun merak ettim baya bi büyük disk var

kaçırdım orasını, faysbuk da yok ya bende.
nerdesiniz akşam?

Atilla abi nin orda, saat 18:00 da

---------- Post added at 10:40 ---------- Previous post was at 10:38 ----------

Güzel motosiklet ALLAH kaza bela vermesin.Birde fren performansı nasıl motorun merak ettim baya bi büyük disk var

teşekkür ederim. gayet tatminkar. Ktm duke 200 ile aynı hissiyat var. niye bu örneği verdim. ilk defa bu frenlemeyi ktm de görmüştüm, çok hoşuma gitmişti.

lastikler dandik değil, o yuzden frenleme çok başarılı ve ( bir arkadaşın tabiri ile ) bitene kadar değiştirilmemesi lazım

Hayırlı uğurlu olsun vatana millete :) Tekerin düz bassın, akşama kadar o kuyruk eğri gezeceksin ama akşam biz onu düzeltiriz :)

Hayırlı uğurlu olsun vatana millete :) Tekerin düz bassın, akşama kadar o kuyruk eğri gezeceksin ama akşam biz onu düzeltiriz :)

akşama kadar gezemeyeceğim çünkü motor bende diil, beynelminel umuma açık otoparkçı siyanür lerin garajında idi en son, şimdi bilmiyom :)

teşekkür ederim. gayet tatminkar. Ktm duke 200 ile aynı hissiyat var. niye bu örneği verdim. ilk defa bu frenlemeyi ktm de görmüştüm, çok hoşuma gitmişti.

lastikler dandik değil, o yuzden frenleme çok başarılı ve ( bir arkadaşın tabiri ile ) bitene kadar değiştirilmemesi lazım

Moderatör
Kazasız belasız kullan. Şekli şemali kalitesi ile esaslı alet. Keşke bu motoru çizen tasarlayan ekibe japon abileri de sahip olsa :)

Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. artık profilindeki motorsikleti kısmınıda değiştir :)

güzel ve beyendiğim bir motor hayırlı olsun güle güle kullan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar