Tanıştırayım efenim; yeni üyemiz denizciforesight

Özrace kardeş, motur tuzluya patladı acık:p:cat:

dileklerinize teşekkürler. :rendeer::rendeer:

Motor stabil, alışmaya çalışıyoruz, denizcieylem arkadan bana sarılamıyor yüksekte kalıyor. Kendileri minyon tabiatlı olduklarından tutamaklara ulaşınca da kolları ağrıyor. Şimdilik fazla gaz-sert fren yapmayarak bu dezavantajlara alışmasını sağlıyorum. Durduğumda dahi ayağımı yere koymaya üşendiğimi hissettim.
Viraj tekniğine karar veremedim:silent: Kontra ya çok iyi cevap veriyor, özellikle gazlayınca toparlaması iyi. Ancak bendeniz enduro-naked hatta enduro karışımı cross geleneğinden olduğumdanyatma-yatırma konusunu test etmekteyim:pale: Kararsızlık fena, aslında bildiğin motur işte. Usta bir test pilotu edası ile şunu diyebilirim:p 24 BHP civarı olaydı, başka motora kimse binmezdi:cat:
ivmelenmesi çok sorunlu değil, basınca alıp götürüyor. henüz rodaj olduğundan acımasız davranabileceğim zamanı kolluyorum:queen:

Bu motor hakkında söyleyebileceğim şimdilik tek şey:vibrasyon olmadığından bazen altınızda motor olduğunu unutuyorsunuz. 160 Kg gibi bir ağırlıkta olmasına rağmen gerçekten scooter kullanma pratikliğinde. Çok yumuşak bir motor, kullanması da öyle, ancak sert kullanımlara açık hayır demez. tam bir scooter:cat:

keşke demedim, denizcieylemde demedi, uzun süre de demeyeceğimizin garantisi var içimizde:cat:
Herkese kazasız belasız sürüşler

Çook sevindim Muzocum.Harika bir motor almışsınız.Eylem Beat'de kestiriyorsa bunda direk yastığını alıp biner heralde.Sizin gibi gezileri sevenlere de böyle bir alet yakışırdı zaten.Güle güle kullanın :)

vaybe abicim ne yazmışsın bea oku oku bitmez :p
abi size inat ben alınca 2 sayfa yazcam 3.doğum günümden itibaren :cherry:
şaka bi yana abicim hayırlı olsun tekerine taş değmesin güle güle kullanın
darısı başıma darısı başıma darısı başıma :queen:

Darısı bütün iyi dileklerini bildiren arkadaşlarıma:rendeer: herkesin gönlündeki motora kavuşması dileklerimle.

Beat' i merak eden arkadaşlarım, bodrumda park vaziyette duruyor, ama haftasonları sadece:p Hala onunlayım, terk etmesem diye düşünüyorum, Kadıköy merkezinde işyerim olduğundan sokak aralarında cevvaldir ufaklık. :)
İkisi de kardeş kardeş duruyorlar, kavga etmezlerse böylede duracaklar gibi:cat:
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim.:rendeer:

öncelikle hayırlı uğurlu olsun güle güle kullanın kazasız belasız sürüşler dilerim, plaka maceranız beni gülme krizine soktu, iyiki erken farketmişler yoksa hakkaten kaçakçı durumuna düşermişsiniz :)

hayırlı olsun güle güle inşallah
sanırım biraz sınırları zorlayarak almışsın motorunu ... ALLAH kazasız belasız binmeyi nasip etsin...

Abi hayırlı ugurlu olsun bu bi tarafada anlatımın yeter be abi Allah neşenizden mutluluğunuzdan birşey eksiltmesin. Kötü günleriniz de olursa birbirinize olan saygıyı yitirtmesin son olarak ta en kötü gününüz böyle olsun :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar