Tanışmamız Gerekiyor ;)

biz arkadaşlarla birinin hassas olduğu bir konu varsa direk saldırırızda alışkanlık işte kusura bakma, bir daha mobilet demem, başka birşey bulurum :p

Hoşgeldin arkadaşım cbr bayana yakışıyo gibi gibi ama erkeklerde biraz bisiklet havası veriyo sanki :)
En azından benim düşüncem böyle..

arkadaşım hoşgeldin, iyiki geldin.forumumuzda sürücü bayanlarımızın çoğalması sevindirici.kalıcı ve katılımcı olman dileklerimle:rendeer:

Hoşgeldiniz aramıza. Gerçi çok önceden beri aramızdamışınızda haberimiz yokmuş :wiinkk:::pembe::

Mersin İl Temsilcisi
tanışmamaız gerektiğini de nerden çıkardınız :p
hoşgeldiniz :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hoşgeldiniz.

Motosikleti
ϸεџꬶεѻҭ ӽϸ ꜯꝏ ꬶҭ
hoşgeldiniz, kazasız sürüşler.

Öncelikle tüm MT'cilere selamlar.

Çiğdem adında, 29 yaşında, İstanbul'da yaşayan bir motosiklet tutkunuyum. 4 ay önce Honda CBR 125 alarak artık uzun soluklu artçılıktan terfi etmeye karar verdim. Süleyman Memnun'dan Güvenli Sürüş Eğitimi olan ilk etap eğitimi ve A2 ehliyetimi alarak bilinçli sürücü konumuna geçiş yaptım. Bundan sonraki öğrenileceklerin tecrübe doğrultusunda kazanılacağına inanıyorum.

Sitenizi 2-3 yıldan beri dışarıdan takip ettim ancak üyeler arasına katılmak bu güne nasip oldu. Bir çok tanıdık isime rastlamakta ayrı bir keyif tabi :)

Hepimize kazasız, belasız, sorunsuz sürüşler :cat:

hoşgeldin.eğitim alman ayrı bi titizlik ve takdire şayan hayırlı olsun gezilerimize bekleriz...

c.tesi sabahdan kadıköy tarafında ufak bi kahvaltıya ne dersiniz?

Son düzenleme:
Aramıza hoş geldin çiğdem kazasız sürüşler dilerim tekerine taş gelmesin :rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar