tanışma

meraba ben adıyamanlı ekrem motosikleti seven kız varmı?:rendeer:

motosiklet seven kız arkadaş arıyorum amac onunla birlikte adıyaman nemrut dağı turistik yöreleri gezmek bu yazın tadını birlikte cıkarmak istiyorum.
seven varsa tanışalım.........

»»»»»» Bu Mesaj Moderator tarafindan düzenlenmiştir.»»»»»»
Altalta aynı içerikli veya ayrı içerikli mesaj atmak flood oldugu için yasaktır. Aklınıza sonradan bir şey gelirse postunuzun altında cevap yoksa önceki mesajınızda DEĞİŞTİR butonuna tıklayarak o mesajınıza ekleme yapınız... Flood içerikli mesajlar silinir. Tekrarı halinde kullanıcıda art niyet tespit edilirse forumdan uzaklastırılır...

icon2.gif
Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.

icon2.gif
Foruma üye olan herkes Forum Kurallarını kabul etmiş sayılır.

icon2.gif
Şikâyetler için...
[email protected]
************** Site Yöneticisi: EgeKnn **************

Moderatör tarafında düzenlendi:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

Son düzenleme:
arkadaşım hoş geldin sanırım düşüncen doğrultusunda biraz farklı bir sitedesin ....!!!!

Süper Moderatör (BBRR)
bu aklıma ne getirdi biliyonmu???? bizim burda yazın tur yapan tekneler sezon sonuna doğru işler düşünce teknenin önüne şöle bi yazı koyarlar 1 haftalığına mavi tura gidecek (bedava) 2 bayan aranıyor.....sezon bitmiş iş güç kalmamışya amaç .....gezmek..... eğlenmek....:p
gönüllü olarak yardım ve türkiye tanıtımı.....:p bence bu ilanı ingilizce olarak finlandiya veya iskandinav ülkelerinden birinde yayınlasan en az 300-400 bayan başvurur... sende içinden imtahanla seçersin ......artık nasıl bir imtahan olacaksa.....:p

Arkadaşım aramıza hoşgeldin :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. :bounce:
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer:

:bestmt: TUTKU YARATIR.................................................................

Son düzenleme:
:p sezon sonu görüşelim barış bana o teknelerden birinde iş ayarla baba para istemez bende gönüllüyüm ülke tanıtımına katkımız olsun he he :cherry:

Motosikleti
Su Motoru
Barış abi aynen sezon sonu görüşelim :p ...

Süper Moderatör (BBRR)
işte budur be ülkemin matkap gençlerine bak tanıtım için gönüllü ordusu...
Bu ülkenin sırtı yere gelmez valla.....:p

jawaekrem kardeşim,

hoşgeldin, daha doğrusu geldin mi yoksa sadece bir ilan mı yazdın onu da anlayamadım ya, önemli değil.

Bu arada, seni medeni cesaretin ve niyetini çok net olarak ifade ettiğin için de kutluyorum.

Hiç hoşgelmedin::evil:: ::evil::
::11122::
Böyle saçma bir giriş yapılabilirmi abi bi siteye.Hemde vizyonu düşündüğün gibi olmayan bir siteye::yanliss: ::yanliss:

jawaekrem hoşgeldin,sen en iyisi birde siberalem.com üye ol aylık 19 ytldaha çabuk bulursun.Ha orda bulamadın sewvgilimol.com ondada bulamazsan motorunu değiştir eğer jawa ise ben kız olsam harbiden gelmem yamaha suzuki olsa neyse
kal sağlıcakla :queen:

yok kardeş sen daha javayı tanımamışsın bi bin anlarsın ozaman
ben hemde klasik motor severim

MoToR' Alıntı:
jawaekrem hoşgeldin,sen en iyisi birde siberalem.com üye ol aylık 19 ytldaha çabuk bulursun.Ha orda bulamadın sewvgilimol.com ondada bulamazsan motorunu değiştir eğer jawa ise ben kız olsam harbiden gelmem yamaha suzuki olsa neyse
kal sağlıcakla :queen:
ooooooooo MoToR maşallah:mrgreen: :mrgreen: :queen: :rendeer:

Valla motor abi bakıyom da sende az değilsin yani :queen: :queen: Ulen kaç yıldır nette dolaşırım bi kere girmişliğim yok be o sitelere :queen: :queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar