tanışma

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
selam arkadaşlar aslında ben onceden bi tanısma daha yazısı yazmıstım hani ölüme bir adım yaklasmak ıslak su falan eminim hatırlayacaksınız işte o benimm ama giremiodum siteye sizden cok uzak kaldım cunku sifreme biş olmus anlamadım ondan yine üye oldum tekrar merhaba :)hepinize ii sürüşler kazasız belasız inşallah:rendeer:

ayrıca yasım 16 bitti 17 sayılır saglık meslekte anestezi bolumundeyim motorlara anormal ilgim var babamınkini sürüyorum arasa ama ruyalarım hayallerim hep motorla süslü ondan bu site ye girmek bana huzur verio konuları okumak fln.ii ki yapmıssınız emeği geçen herkese tesekkur ederim harika üssü bişey olmus :p

Son düzenleme:
yooo unutmadım hatta size de soleyebilirim ama bişi olmıus cunku kabul edilmiodu tesekkur ederim saol

demekki herkeze soylemiyecekmisiz sifremizi :) Tekrar hos geldin ve seni animsamiyorum

:tesekkur ederim de kimse bilmiodu ki şifremi:p

aramıza hış geldin tekrar..kalıcı ve katılımcı olman dileğiyle

:)tesekkür ederim

ayrıca unuttuğum önemli bi ayrıntı var belirtmek istediğim fenerrliyimmm solemek istedim nasıl unuttum bilmiorm ama bi de kayseriden katılıorm sitenize klavyeye bu site adına her tus için elinize sağlık tum emektarları kutlamak tesekkur etmek gerekio cunku anlatacak kelime bulamıorm coook ama cook güsel olmus elleri dert görmesinn:rendeer:

bende yeni üye oldum bu siteye gerçekten herşeyi ile çok güzel ama burdaki motorcuları görüyorumda sanırım bu motorlarının yanında benimki bisiklet gibi kalıyor bende yeni asya 150t 19a aldım acemi olduğumdan ancak bunu alabildim çok güzel hoşuma gidiyor inşallah kendimi geliştirir ileride daha güzelini alırım :bounce:

:salut:unutmama gereken bişey daha var doğum günümü ilk kutlayan bu site idi inanın oturdum ağladım bu yuzden bu kadar değerli bnm için tekrar tskrler

bende yeni üye oldum bu siteye gerçekten herşeyi ile çok güzel ama burdaki motorcuları görüyorumda sanırım bu motorlarının yanında benimki bisiklet gibi kalıyor bende yeni asya 150t 19a aldım acemi olduğumdan ancak bunu alabildim çok güzel hoşuma gidiyor inşallah kendimi geliştirir ileride daha güzelini alırım :bounce:

insallah alırsın hayırlısı olur umarım yine senin varmıs sanslısın bnm hiç yok senden alttakilere bak elindekilerin kıymetini anla bence ayrıca tskr

Son düzenleme:
:pale:efet bnm tşkr ama noluurr masallah deyin hastaneden gelince baş agrısından uyuyamıyorum onlar da nazar değdiriorlar siz bari değdirmeyin lütfen:pale:

DarkNight35 ve dilberim...

aramıza hoş geldiniz...umarım kalıcı ve katılımcı olursunuz...sizleri aramızda görmek çok güzel...

artık anesteziyle ilgili birşey merak edersek HOOOOOOOOOOOP adres belli.....DİLBERİM:p:queen: ayrıca okul hayatında da başarılar...

:mrgreen:cok mersi tabi bildiğim kadar yardım ederim tesekkurler basarıya ihtiyacım var bu aralar yazılı cok trafik sınavından kac aldıgımı solesem bu siteden afaroz ederler beni sınav sınav sınav 11 yıldır okuorm bi 11 daha var:salut:

hosgeldin emine kalıcı ve katılımcı olman dileği ile ins en kısa zamanda ehliyeti alırsın:)

tesekkür ederim

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar