Tanışma

Merhabalar;
Öncelikle doğruyere yazdığımdan bile emin olmadığımı hemen belirteyim de deneyimli üyeleri daha ilk yazıda kızdırmayayım.
35 yaşından sonra motosikletle tanışan kim varsa öncelikli onlarla bağlantı kurmak dilerim.Bütün iki teker severlere teşekkürler...

gel sen gel bende senin gibi eşşek kadarken tekrar haşırneşir oldum motorlarla, gençliğimi özlemişim heralde :)

Aramıza HOŞGELDİN arkadaşım..:rendeer:
Umarım beğenir ve seversin sitemizi..:cat:

Bu arada benim yaşda 37..:mrgreen:
Vay be 37 olmuşum.:cyclopsan

Haberim bile olmamış yaw..:)

Aferdersiniz;

Böyle acemi görmemişsizdir adımı yazmamışım evet;
Mustafa Albayrak bendeniz.Biskletle epeyce yollar yaptım ama herhalde biraz yorulmuş olacağım ki motosiklet olayın girdim.Çok geç kaldığımı üzülerek itiraf ediyorum....

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Aramıza hoşgeldin. Hiçbir şey için geç kalmadığını belirtmek isterim.

aramıza hoşgeldin.:rendeer:
ama insan biraz kendini tanıtmazmı?nası başladın, nası karar verdin,nası bır motor aldın?
hiçbişi için geç değildir.sen de yakalamışsın mutlulukların engüzelini.ben de 35 den sonra hem motora hem resim yapmaya başladım.:cat:

hoşgeldiniz aramıza
hiç bir şey için geç olmadıgını da göstermiş oldunuz ayrıca :)

Hayatta zevkle yapacağımız uğraşların yaşı olduğuna inanmıyorum.
Aramızda olmanız mutluluk verici.
Hoşgeldiniz.

Merak eden olurmu bilemedim o sebepten pek girmedim hikayeme,onca insan arasında farklı bir renk olur umarım.
Benim hikayem bisikletle başlıyor ,tutkulu bişeydir o da...Çoculuğumve gençliğim ankarada seyranbağlarında geçti.biz çocukken (80 li yıllar)yaşı yetenler bilir bisiklet falan almak daha zordu yada biz dahamı fakirdik.Herkesin değilde mahallenin biskleti olurdu.....çeşme gibi herkes faydalanırdı.tamir masrafınıda bölüşürdük tabi,çalınır çalınır mutlaka bulunurdu kolaymı en az 20 çocuğun aşkını çalmak bide gizlemek.kendimebisklet almak için üviversiteye başlamayı beklemem gerekti (89) ve epeyce yollar yaptım güzel ülkemde.akdenizi egeyi karadenizi bisikletle ve çadırmla gezdim durdum.Resim yapan sergiler falan açan bir çeşit Resim öğretmeniyim ve üşenmezseniz birde sitem var www.albayrakmustafa.com resimlerimin baş kahramanıdır bisikletler.Zamanla terini motosiklete verirmi bilmem ama şimdilerde biraz zamasızlıkdan birazda yorgunlukdan motosiklete daha yakın duruyorum.

İlgilenen olursa bişeyler daha yazarım önce sitemi bi grün resimlerime bir göz atın bakalım neler çıkacak...sevgiler ;iki tekerin tadına varmış mutlu ve seçkin insanlar.....

buarada ;tanışma talebime cesaretlendirici ve içten bütün hoşgeldin mesajlarına teşekkürler....

Son düzenleme:
mustafa abi hoşgeldiniz
bende daha üye olalı 1 hafta oldu ama hayata bakış acınız çok güzel ama bende herkez gibi aynı fikirdeyim hiç birşey için geç kalınmış sayılmazzz :)
saygılar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar