Merak eden olurmu bilemedim o sebepten pek girmedim hikayeme,onca insan arasında farklı bir renk olur umarım.
Benim hikayem bisikletle başlıyor ,tutkulu bişeydir o da...Çoculuğumve gençliğim ankarada seyranbağlarında geçti.biz çocukken (80 li yıllar)yaşı yetenler bilir bisiklet falan almak daha zordu yada biz dahamı fakirdik.Herkesin değilde mahallenin biskleti olurdu.....çeşme gibi herkes faydalanırdı.tamir masrafınıda bölüşürdük tabi,çalınır çalınır mutlaka bulunurdu kolaymı en az 20 çocuğun aşkını çalmak bide gizlemek.kendimebisklet almak için üviversiteye başlamayı beklemem gerekti (89) ve epeyce yollar yaptım güzel ülkemde.akdenizi egeyi karadenizi bisikletle ve çadırmla gezdim durdum.Resim yapan sergiler falan açan bir çeşit Resim öğretmeniyim ve üşenmezseniz birde sitem var
www.albayrakmustafa.com resimlerimin baş kahramanıdır bisikletler.Zamanla terini motosiklete verirmi bilmem ama şimdilerde biraz zamasızlıkdan birazda yorgunlukdan motosiklete daha yakın duruyorum.
İlgilenen olursa bişeyler daha yazarım önce sitemi bi grün resimlerime bir göz atın bakalım neler çıkacak...sevgiler ;iki tekerin tadına varmış mutlu ve seçkin insanlar.....
buarada ;tanışma talebime cesaretlendirici ve içten bütün hoşgeldin mesajlarına teşekkürler....