Tanışma vs vs :D

ilk önce s.a forma yeni katıldım çok güzel bir forum hoşuma gitti
ben ilk önce kendimi tanıtayım adım canberk işbaşaran 16 yaşındayım lüleburgazda oturuyorum motor meraklısıyım motor kullanak çok hoşuma gitti çok güzel bi tutku kısmetse motor alıcam en kısa zamanda bende yollarda olucam :D

hoşgeldin canberk. şimdi senin yapacağın şey buradan bilgi toplamak olacak. elinden geldiğince forumları konular takip et. sürüş teknikleri olsun teknik bilgi olsun aklına ne gelirse. :) eğer ilerde de ehliyetini de aldıktan sonra motosiklet alırsan yaklaşık büyük ölçüde eğitimli olarak trafikte yerini alabilirsin :)

ilk önce s.a forma yeni katıldım çok güzel bir forum hoşuma gitti
ben ilk önce kendimi tanıtayım adım canberk işbaşaran 16 yaşındayım lüleburgazda oturuyorum motor meraklısıyım motor kullanak çok hoşuma gitti çok güzel bi tutku kısmetse motor alıcam en kısa zamanda bende yollarda olucam :D

Yahu bu luleburgaz komplemi motosikletci arkadas yaw imreniyorum he.. :)Aramiza hos geldin kardesim...

hoşgeldin canberk...
arkadaşlara katılıyorum motor konusunda bilgilenmen için çok iyi bir site burası zaten kafanda sana yakın olan modeller vardır onların artılarını eksilerini değerlendirsin inşallah en kısa zamanda ehliyetine de kavuşursun.gerisi gelir zamanla...

hoşgeldin canberk kardeşim iyş.bi motor alırsın yanlız benden tavsiye kask kullan

hoşbulduk arkadaşlar aklımda bi motor var ybr kısmetse alıcam burdan okuyarak ybr alamayı karar verdim :D

hosgELdin canberk,
umarim cok keyifLi vakit gecirmenin yaninda ( bu nasiLsa oLucak )
bir cok kaynaqi eLeyip suzerek bir araya topLayamayacaqin bir suru
yoL yada tamir bakim tevrubesini de burda en pratik yoLLa kaparsın :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar