Takuta motosikletler

la siz adamı motosikletten soğutursunuz apachiye binmeyen adam konuşuyor kulaktan dolma bilgilerle burda hava yapıyorsunuz basın gidin

kanuniyle mondial bir nevze ama salcono dur arora dır yuki dir küba dır kekoların krediyle alıp bindiği görüntü kirliliği olan motosikletlerdir 90 model honda al 2013 model kuba dan daha iyidir

Salcano kendi yapmıyor motoru Ybr fabrikasından çıkma Wolf felan bilip bilmeden konusuyorsun Tvs aldın diye milletin bindiği motorları kötüleme şimdi birisi bir atar yapar sana burdan o zaman görürsün :cat:

zamanında yediğin hurmalar şimdi yafrum tırmalar beko bekle arıyacam şimdi seni ben kaçtım yarın yine buradayım akıllı olun çinden uzak durun

kayıt et noyu siliyorum şimdi burdan ama sen ekle numaramı .

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:07 ----------

Şaka maka sinirlendim :D normalde sakinimdir ama delirtti yahu bu 1 değil 2 değil geçende numara verin falan diyordu sesimi çıkartmadım artık taştı :) K.bakmayın verdiğim rahatsızlıktan :))

Yok ya bunlar bilinçli yapılan şeyler . Bişeyleri hazmedememiş yeni üyelik açıp milleti kanser etme peşinde :D Zaten farkındasınızdır. Bukadar kafasız bir insan olama çünkü. neyse bizde ağzımızı bozuyoruz istemeden ban yemeyelim şimdi hakettiğini bulmuş zaten :queen:

Oradaki markaların hiç birini TVS ile karşılaştıramazsın.

Bana göre TVS Bir Honda Bir Yamaha kadar kalitelidir.

baya tartışılmış
bu markalar arasında en sağlamı tvsdir
ama her markada bikac sağlam fiyatına göre iyi motorlar var
örnek mondial drift

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar